FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

S tímto kádrem do boje v jarní část Fortuna národní ligy 2016/17

S tímto kádrem do boje v jarní část Fortuna národní ligy 2016/17 Z n o j m o - V pondělí 6. března načneme v televizním utkání s Opavou jarní část Fortuna národní ligy. Uplynulá zimní přestávka nepřinesla v kádru tolik změn. Těmi nejpodstatnějším jsou příchody Kuby Teplého, Rosti Šamánka, brankáře Martina Štěpanovského a odchod Šimona Šumbery. Kádr pro jaro čítá 20 jmen, může se však v případě potřeby rozšířit o hráče z naší U19.

 
 
 

Návrat Rosti Šamánka do Znojma, to byla jedna z podstatných zpráv letošní zimy. Náš nejproduktivnější hráč loňské sezóny přišel do Znojma na hostování z Vysočiny Jihlavy. Z Třince zamířil do Znojma v podobě víceleté smlouvy útočník Kuba Teplý, jenž se stal naším nejlepším střelcem v přípravě. Víceletou smlouvu podepsal na jihu Moravy i znojemský rodák Martin Štěpanovský. To David Štrombach, jehož jsme získali ze Zbrojovky Brno, si bude na svůj ostrý start v modrobílém dresu ještě muset počkat. Vzhledem k přestupnímu řádu bude moci hrát mistrovská utkání za Znojmo až v příští sezóně.

Co se týče odchodů, tím nejvýraznějším je přestup Šimona Šumbery do Třince. Do svých mateřských klubů se pak z hostování vrátili Pavel Halouska, Petr Rybička a Robert Bartolomeu.

V zimní přípravě bojovali o místo v kádru i hráči, jež byli na podzim na hostování. Útočník Petr Kirschner i na jaře zůstane ve Vyškově, stejně jako Patrik Bogner v Třebíčí. Naopak brankář Kuba Konvalina již hájit branku Třebíče nebude a přesunul se do nedalekých Tasovic. Zde by mohl působit na jaře i Romana Nehyba, který odehrál podzim na hostování ve Vyškově.

KÁDR A-TÝMU PRO JARO 2017
JIŘÍ DOLEČEK BRANKÁŘ (24 let)
MARTIN ŠTĚPANOVSKÝ BRANKÁŘ (29 let)
JIŘÍ KOUKAL BRANKÁŘ (17 let)
DAVID HELÍSEK OBRÁNCE (34 let)
RADEK MEZLÍK OBRÁNCE (34 let)
OLEKSIY CHEREDA OBRÁNCE (22 let)
DANIEL ODEHNAL OBRÁNCE (24 let)
JAROSLAV SVOZIL OBRÁNCE (23 let)
TOMÁŠ CIHLÁŘ OBRÁNCE (29 let)
JOSEF RAPOUCH OBRÁNCE (19 let)
JAN JAVŮREK ZÁLOŽNÍK (27 let)
RADIM NEPOŽITEK ZÁLOŽNÍK (28 let)
LUKÁŠ MOTAL ZÁLOŽNÍK (26 let)
STIJEPO NJIRE ZÁLOŽNÍK (25 let)
DOMINIK URBANČOK ZÁLOŽNÍK (22 let)
MICHAL HOLUB ZÁLOŽNÍK (22 let)
ROSTISLAV ŠAMÁNEK ÚTOČNÍK (28 let)
JAKUB TEPLÝ ÚTOČNÍK (23 let)
JIŘÍ KLÍMA ÚTOČNÍK (20 let)
RADOSLAV NOVÁK ÚTOČNÍK (18 let)

*DAVID ŠTROMBACH - VZHLEDEM K PŘESTUPNÍMU ŘÁDU MŮŽE ZA ZNOJMO NASTOUPIT AŽ OD PŘÍŠTÍ SEZÓNY

REALIZAČNÍ TÝM
RADIM KUČERA HLAVNÍ TRENÉR
ROMAN VOJVODÍK ASISTENT TRENÉRA
KVĚTOSLAV SVOBODA REGENERAČNĚ KONDIČNÍ TRENÉR
JOSEF HANZÁLEK TRENÉR BRANKÁŘŮ
RENÉ RASZKA MASÉR
JIŘÍ PODZEMSKÝ VEDOUCÍ TÝMU
MUDr. MARTIN KOMZÁK TÝMOVÝ LÉKAŘ

Změny v kádru zima 2017

ODCHODY: Šimon ŠUMBERA (přestup Třinec), Pavel HALOUSKA, Petr RYBIČKA (oba konec hostování Zbrojovka Brno), Robert BARTOLOMEU (konec hostování Zlín), Kubilay YILMAZ (Trnava), Michal GARČIC, Jiří ŠVEJKAR (oba U19)

PŘÍCHODY: Jakub TEPLÝ (přestup Třinec), Martin ŠTĚPANOVSKÝ (volný hráč), Rostislav ŠAMÁNEK (hostování Jihlava), David ŠTROMBACH (přestup Zbrojovka Brno), Josef RAPOUCH, Radoslav NOVÁK (oba U19)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies