FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Nejlepší kopačky Adidas? Jedině s Top4Football! Kvalitu otestovali i mladíci z 1.SC Znojmo

Nejlepší kopačky Adidas? Jedině s Top4Football! Kvalitu otestovali i mladíci z 1.SC Znojmo Z n o j m o - Každý fotbalista by chtěl střílet góly, chytat stoprocentní šance, čistým obranným skluzem zhatit brankovou příležitost a hlavně pomoci svému týmu k vítězství. Nestačí jen talent, pracovitost a píle, potřeba je i to správné obutí. Přesně to nabízí Top4Football a Adidas. V této spolupráci se uskutečnil na ČAFCE i Adidas testovací den. Naše mladé naděje si mohly vyzkoušet ty nejlepší kopačky od Adidasu a otestovat je například při různých dovednostních atrakcích. A šlo jim to náramně.

 
 
 

Fotbalisté našich mládežnických týmů si Adidas testovací den velmi pochvalovali. Navíc vyšlo také krásné počasí, se zbrusu novými kopačkami to tak šlo opravdu samo. Hráči mohli zkoušet dle libosti a posoudit, které kopačky jim vyhovují nejvíce. Top4Football, jenž celou akci zajišťoval, si dal velice záležet, aby mladé fotbalové hvězdičky byly nadmíru spokojeny, a povedlo se jim to na jedničku.

Právě nyní je také ideální doba se u Top4Football fotbalově dovybavit. Sportovní partner 1.SC Znojmo FK spustil velký podzimní výprodej kopačky a jiné fotbalové vybavení seženete za výhodné ceny právě u Top4Footbal.cz.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies