FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U16 a U17 pokračují v přípravě, na jejich štítě skončily týmy Staškova a Prosiměřic

U16 a U17 pokračují v přípravě, na jejich štítě skončily týmy Staškova a Prosiměřic Z n o j m o - Start své soutěže už netrpělivě vyhlíží naši mladší dorostenci. V minulém týdnu měli na programu další přípravné zápasy. Nejprve kombinovaný tým U16 a U U17 vítězně vyzval slovenskou Slavii Staškov, v sobotu pak šestnáctka porazila dorost Prosiměřic vysoko 5:1. Dvě branky vstřelil Jakub Merhaut (foto).

 
 
 

1.SC ZNOJMO U16, U17 - Slavia Staškov (SK) 3:1 (2:0)

Branky Znojma: T. Procházka I, V. Švarc, Pacula

Sestava Znojma: Koukal (41. Šnepfenberg) - Sivera (41. Novotný), Pacula, Bohdálek, Stupár - T. Procházka I, Křivánek (41. Veselý), Moravec (41. Sysel), Kaššai (41. Táborský) - V. Švarc, Merhaut (41. T. Procházka II)

Trenér Znojma Jiří Kotlán: Utkání se odehrálo v kombinované sestavě U16 a U17 proti Slavii Staškov. Tým ze Slovenska byl pro naše hráče velmi zdatným soupeřem. Hrál se líbivý, rychlý a kombinační fotbal. Oba týmy hrály zodpovědně a bylo vidět, že se kluci obou celků chtěli předvést. Po deseti minutách se prosadil náš tým, kdy se Švarc rychlostně dostal do pokutového území a vybídl ke skórování Toma Procházku. Ten si bravurně převzal těžkou přihrávku a namířil přesně k pravé tyči 1:0. Potom i sám Švarc opět svou rychlostí vnikl do pokutového území a prostřelil brankaře 2:0.

Druhý poločas se prostřídalo a hra se vyrovnala. I tak jsme dokázali hru diktovat a dostávat se do šancí. Po faulu se z následného přímého kopu prosadil Pacula. Hráčům Slavie se podařilo v poslední minutě ještě zkorigovat výsledek také z volného přímého kopu na 1:3 z jejich pohledu.

1.SC ZNOJMO U16 - PROSIMĚŘICE DOROST 5:1 (2:1)

Branky Znojma: 2x Merhaut, Sysel, Kaššai, Táborský

Sestava Znojma: Štefenberg - Sivera, Pacula, Bohdálek, Najnar, Táborský, Péč, Stupár, Sysel, Němček, Merhaut
Do hry zasáhli: Čech, Chaloupka, Kochan, Kaššai

Trenér Znojma Tibor Duda: Z naší strany celkem povedený zápas, kluci se snažili o kombinační hru a prosadili se i střelecky. Hráli jsme letos poprvé na přírodní trávě, což klukům ze začátku činilo trochu problémy, ale během zápasu se to srovnalo. Jsem spokojen se střeleckou produktivitou, ale až mistrovské zápasy ukáží, jak na tom doopravdy jsme.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies