FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Daří se nám, doufám, že to prodáme i proti Táborsku

Daří se nám, doufám, že to prodáme i proti Táborsku Z n o j m o - Zchladilo euforii a dobře rozjetý úvod sezóny. Táborsko v minulé sezóně zvítězilo ve Znojmě vysoko 4:1 a dalo nám pořádný políček. Tehdy se psalo teprve páté kolo. Nyní je sezóna nová a už jsme o trochu dále. Po jedenácti kolech jsme první, Táborsko čtvrté. Na vzájemné nepovedené utkání z minulé sezóny se snažil rozpomenout Daniel Odehnal. Rozhovor se ale logicky rychle stočil na aktuální situaci. Danovi to ve stoperské dvojici s Radkem Mezlíkem jde náramně a mladý obránce věří, že se bude celému týmu dařit i v pátek proti Jihočechům.

 
 
 

Dane na úvod jedna taková nepříjemná vzpomínková otázka. Vybavuješ si domácí zápas s Táborskem z minulé sezóny, který jsme prohráli 1:4?
Moc si to utkání nevybavuju. Vím akorát, že jsme vysoko prohráli a hrál jsme stopera s Hudinim. (Martin Hudec pozn. red.) Ale jak jsem zmiňoval, průběh si moc nepamatuju.


12. k. FNL
Pátek
23. Října
18:30 hod.
On-line Twitter

1.SC ZNOJMO

FC TÁBORSKO

Stadion Horní park

Bude pro tebe a Radka Mezlíka ve stoperské dvojici Táborsko nejtěžší zkouškou? Soupeř má z našich rivalů možná největší ofenzivní sílu.
Každý zápas je těžký. Až pátek ukáže, jestli ten proti Táborsku bude nejtěžší. Já doufám, že tolik práce mít s Mezlou nebudeme, že budeme soupeře přehrávat, nepustíme ho k jeho hře a vytvoříme si tlak.

Myslím, že mohu říct, že spolupráce s Radkem Mezlíkem velmi klape?
Klape. Hlavně bych řekl, že to klape celému týmu. Daří se nám, vyhráváme, jsme momentálně první. Doufám, že to prodáme i proti Táborsku. Že přetavíme psychickou výhodu, i když soupeři se také daří a nebude chtít odjet s prázdnou. Ale nám to jde a pokusíme se doma porazit i Táborsko.

Cítíš vzhledem k tomu, že jsme první v tabulce nějaké větší napětí? Změnilo se něco oproti tomu, když jsme byli v tabulce druzí, třetí?
Trenér už to v rozhovoru zmiňoval, že si na sebe výsledky pleteme bič. Já osobně můžu za sebe říct, že větší tlak nepociťuju. Když zvládneme zápas s Táborskem, tak máme hodně nakročeno, abychom přezimovali třeba i na prvním místě.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies