FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Byli jsme fotbalovější a mohli rozhodnout daleko dříve, říká Radim Kučera

Byli jsme fotbalovější a mohli rozhodnout daleko dříve, říká Radim Kučera F r ý d e k-M í s t e k - Brázdil svůj vymezený prostor a prožíval každý moment na hřišti. Po závěrečném hvizdu pak mohl být trenér Radim Kučera spokojený a zatnout pěsti. Jeho svěřenci zvládli sobotní zápas ve Frýdku-Místku a po výhře se posunuli na první místo tabulky Fotbalové národní ligy. Znojemský kouč samozřejmě tři body kvitoval, jen mu chyběla dřívější gólová pojistka. Ta nakonec přišla "až" v 85. minutě.

 
 
 

Před zápasem jsme se v rozhovoru společně bavili, že Frýdek dokáže být nepříjemný a to se potvrdilo. Jaké je vaše hodnocení zápasu?
Věděli jsme, že nás čeká nepříjemný soupeř. Očekával jsem vzhledem k počasí horší terén, ale nakonec to zase tak špatné nebylo. Myslím si, že jsme byli fotbalovější a na míči daleko lepší a silnější. Měli jsme i lepší přechodovou fázi. Šlo vidět, že na Frýdek dopadla krize, že vzhledem k malému počtu bodů musí uspět. Zvolil hodně bojovný, upracovaný fotbal, nakopávané míče a jednoduchost. V druhé půli byla pasáž, kdy jsme málo podrželi míč, pak se to zlepšilo, ale chyběl mi tam dříve gól na 2:0, abychom měli větší jistotu.

Zmínil jste, že vám chyběla dřívější pojistka. Těch akcí zvláště ve druhé půli tam z naší strany nebylo málo...
Mohli jsme rozhodnout daleko dříve. Řadu akcí jsme mohli dotáhnout, ale nestalo se tak. A tím pádem byl strach o výsledek skoro do poslední minuty. Někdy to tak ve fotbale bývá.

Říkal jste, že domácí hráli bojovný fotbal, ale mnohdy sahali dle mého mínění až k hodně ostrým zákrokům. Jak jste to viděl vy?
Bylo tam hodně ošemetných zákroků. Připravoval jsme na to kluky, že to bude na hraně rizika. Byly tam nějaké zákroky ostřejší, to už záleží na posouzení rozhodčího. První půle žluté karty nepřinesla a domácí hráči měli stále v záloze to, že ještě kartu nemají a můžou si dovolit více.

STIJEPO NJIRE JE ZABIJÁK! Podívejte se na jeho dnešní FÁMOZNÍ TREFU z přímého kopu proti Frýdku. ⚽ B|󾠌󾮟

Posted by 1.SC Znojmo FK on 17. říjen 2015

Na závěr si dovolím krásnou otázkou. Po jedenácti kolech první místo v tabulce, to musí hřát u srdce?
Je to pěkné, jsem nesmírně rád, že se sezóna takto vyvíjí. Úspěšnými výsledky si na sebe pleteme bič. Zatím je to v takové fázi, že je podzimní část sezóny, do které zbývá pět kol a ty chceme zvládnout. Pak se uvidí, jak se budeme chystat na jaro.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies