FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Do boje o další body! 11. kolo FNL nás v sobotu zavede do Frýdku-Místku

Do boje o další body! 11. kolo FNL nás v sobotu zavede do Frýdku-Místku Z n o j m o - V rámci 11. kola Fotbalové národní ligy naše kroky povedou na půdu 14. celku tabulky Frýdku-Místku. Náš sobotní soupeř sice čeká na výhru, ale již tři zápasy nepoznal hořkost porážky. I to svědčí o tom, že nás v Frýdku rozhodně nečeká otevřená náruč a body zadarmo. Výkop utkání je naplánován na 15:30.

 
 
 

Dvakrát čtrnácté místo, taková byla bilance Frýdku-Místku od postupu do Fotbalové národní ligy. Ani v aktuální sezóně to zatím nevypadá na vylepšení, i nyní je totiž Lipina právě na čtrnácté pozici (4. body). Našemu sobotnímu soupeři nevyšel úvod soutěže, když čekal na první vstřelený gól až do pátého kola s momentálně vedoucím Ústí nad Labem. To byl také první bod do tabulky.


11. k. FNL
Sobota
17. Říjen
15:30 hod.
On-line Twitter

MFK FRÝDEK-MÍSTEK

1.SC ZNOJMO FK

STOVKY

Na výhru sice Frýdek zatím čeká, ovšem v posledních třech kolech zůstal neporažen. Připsal tři remízy v řadě - s Táborskem, ve Varnsdorfu a s Pardubicemi. Zvláště domácí duely s Táborskem a Pardubicemi stojí za zmínku. Lipina v nich totiž sice hned šestkrát inkasovala, ale také stejný počet branek vstřelila. S Východočechy navíc ještě v 74. minutě prohrával 0:3.

Utkání bude speciální pro dva členy našeho realizačního týmu. Trenér Radim Kučera ve Frýdku dříve hrával a v letě zde měl působit na postu trenéra. To se nakonec nestalo a koučem Lipiny se stal Mikuláš Radványi. Ještě více je pak spojen s naším soupeřem asistent trenéra Roman Vojvodík. Tohoto klubu je odchovancem a také bývalým kapitánem A-týmu.

V minulé sezóně jsme ve Frýdku-Místku prohráli na podzim 0:1, když jsme inkasovali gól v první půli a po zbytek zápasu pak marně dobývali soupeřovu bránu. Doma pak na jaře zvítězili 2:1 brankou v nastaveném čase Pavla Dreksy.

Trenéři před zápasem

MIKULÁŠ RADVÁNYI (FRÝDEK-MÍSTEK):Čekám stejný zápas jako se Táborskem. Je to snad poslední z těch těžších soupeřů a snažíme se na něj připravit. Pokud budeme hrát od začátku disciplinovaně, můžeme uspě (zdroj: mfkfm.cz)

RADIM KUČERA (ZNOJMA): S Varnsdorfem jsme hráli doma a nebylo to snadné, myslím, že teď to bude stejné. Frýdek je na tom v podstatě jako Varnsdorf, má stejně bodů a je na konci tabulky. V domácím prostředí je však velice silný a nepříjemný. Musím před ním smeknout. S Pardubicemi totiž prohrával v minulém utkání 0:3 a dokázal vyrovnat. Mužstvo má svoji sílu a jde vidět, že do závěru utkání dalo všechno. Já jen doufám, že to nebude psychická vzpruha proti nám.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies