FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Doma stále neporaženi! Nad Třincem výhra po trefách Kříže a Fukala

Doma stále neporaženi! Nad Třincem výhra po trefách Kříže a Fukala J e v i š o v i c e - Deštivé počasí "vyhnalo" naši devatenáctku k zápasu s Třincem na umělou trávu v Jevišovicích. Ovšem negativní vliv to nemělo. Náš tým nepřišel o domácí neporazitelnost a po brankách Jakuba Kříže (foto) a Jardy Fukala zvítězil 2:1. Svůj základ na pozdější výhru jsme si vypracovali v první půli, ve které jsme vstřelili všechny naše branky. Třinec dokázal už jen snížit a v závěru bitvu zdramatizovat. Vše ale dobře dopadlo.

 
 
11. (UT Jevišovice), čtvrtek 15.10.2015
1.SC Znojmo FK - FK Třinec  2:1  (2:0)
Branky: 2. J. Kříž , 31. Fukal - 89. Puczok
ŽK: Alexa, Chloň (oba Třinec)
Rozhodčí: Nejedlý - Vodák, Laštůvka
1.SC Znojmo FK: Koukal - Švejkar, Garčic, Landšperský, Fukal (c), J. Kříž (80. Švarc), Pelán, Z. Hříbek, Fessl (74. Tofl), Dúcký, Procházka (86. Švejda)
FK Třinec: Bocek - Bujok (53. Puczok), Lanc (c), Pieter (35. Zajac), Dulačka (37. Chloň), Stříž, Alexa, Lasota (68. Vojkovský), Liška (19. Špila), Žyla, Melecký

Komentář k zápasu

Náš tým prostředí Jevišovic dobře zná a byl tak připraven na úzké hřiště a hru plnou soubojů. Utkání jsme začali skvěle. Švejkar vybojoval míč pro Jakuba Kříže, který z hranice vápna přehodil brankáře a poslal nás do vedení. Třinec se v první půli jen těžko dostával do nějakých nebezpečných možností. Jednu však měl a skončila velkým štěstím pro domácí barvy. Po ráně z vápna se míč odrazil od tyče a po brankové čáře se odkutálel do bezpečí.

Na šanci Třince jsme však odpověděli skvěle. Po akci na levém křídle se míč odrazil ze velké vápno k Jaroslavu Fukalovi a ten míč poslal svoji povedenou a hlavně přesnou střelou k tyči. Do kabiny jsme šli tedy z nadějným a příjemným dvougólovým náskokem. Hosté už tolik spokojeni nebyli, což dokumentovala i bouřka v jejich kabině, která doléhala až za zavřené dveře.

V druhé půli se Třinec tlačil více dopředu. První velkou možnost však měli svěřenci trenéra Zlámala. Kříž zavíral prostor na zadní tyči a už viděl svoji střelu v bráně. Na poslední chvíli však zasáhl jeden z třineckých hráčů. Pak už hrozili hosté, kteří ale měli výrazné problémy trefit prostor brány. Nejprve hlavičkoval nad Vojkovský, po něm pak v 70. minutě přestřelil bránu z dobré pozice Melecký.

Třinečtí se dočkali až v samotném závěru. Jakub Puczok poslal svůj přímý kop po zemi přesně k tyči. Nastavené minuty tak přinesly ještě drama. Hosté se logicky spoléhali na nakopávané míče do vápna, jeden z nich musel vyškrábnout mimo nebezpečí také brankář Jiří Koukal.

Ohlasy

Luděk Zlámal (Znojmo): První poločas kluci zvládli na jedničku, za což je chválím. Ve druhém poločase soupeř vrhl všechny síly do útoku, změnil rozestavení a hlavně se zlepšil v osobních soubojích, což je na menším hřišti alfou a omegou úspěchu. Přesto to tým zvládl, i když zdaleka ne jako v poločase prvním.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies