FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Derby je naše! Devatenáctka oslavila první venkovní výhru!

Derby je naše! Devatenáctka oslavila první venkovní výhru! Z n o j m o - Starší dorostenci oslavili v pátek první výhru na hřišti soupeře. V jihomoravském derby proti Hodonínu si se soupeřem poradili po dobrém výkonu poměrně jednoznačně 3:0. Branky obstarali Halčišák, Kříž a Procházka. Díky této výhře jsme se právě na Hodonín dotáhli v tabulce, momentálně jsme na osmé pozici. V dalším kole přivítáme ve čtvrtek doma Třinec.

 
 
10. (U Červ. domků), pátek 9.10.2015
FK Hodonín - 1.SC Znojmo FK  0:3  (0:2)
Branky: 33. Halčišák, 40. J. Kříž, 65. Procházka
ŽK: Šimánek - Dúcký
Rozhodčí: Líkař - Tichánek, Jonáš
FK Hodonín: Sova - Blahůšek, Luskač (40. Parma), Válek, Chaloupka (81. Macháček), Konečný (51. Mokruša), Noga (c), Hlaváč (61. Svoboda), Varmuža, Pelikán, Šimánek (69. Lidmila)
1.SC Znojmo FK: Koukal - Halčišák (77. Fessl), Švejkar, Garčic, Landšperský, Fukal (c), J. Kříž (83. Tofl), Pelán, Z. Hříbek, Dúcký, Procházka
Počet diváků: 50

Komentář k zápasu

V Hodoníně jsme se od začátku prezentovali dobrým výkonem. Byli důrazní v soubojích a přidali k tomu i skvělou produktivitu. Do vedení nás dostal ve 33. minutě Martin Halčišák poté, co jsme využili zaváhání soupeře na levém křídle. Do přestávky ještě přidal uklidňující gól Jakub Kříž a utkání tak bylo do druhého dějství skvěle rozehráno.

Hodonín sice začal druhou část aktivně, ovšem své šance neproměnil. A jak se říká, nedáš, dostaneš. Jakub Kříž využil hodonínské chyby a z malého vápna nedal brankáři Sovovi žádnou šanci. Utkání jsem již poté dovedli do úspěšného konce. Potěší nejen výhra a tři vstřelené branky, ale také čisté konto pro Jirku Koukala, který je ročník 99!

Ohlasy

Jiří Pecha (Hodonín): Opět se ukázalo, že se neumíme prosadit proti soupeři, který hraje jednoduchý a tvrdý fotbal. V prvním poločase jsme inkasovali po ztrátě na levé straně a nepokrytí soupeře v šestnáctce! Druhý gól jsme soupeři darovali po naší naivní rozehrávce na zraněného hráče. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně, ale naše dvě velké šance jsme neproměnili. Znojmo přidalo branku opět po naší chybě na malém vápně. I když jsme se dostali do dalších dvou gólových příležitosti, branku jsme nedali.

Luděk Zlámal (Znojmo): Herní výkon v tomto utkání byl poněkud odlišný od předešlých výkonů na hřišti soupeřů. Spojili jsme totiž kvalitní výkon a střeleckou produktivitu, což samo o sobě mluví za vše komentáře a naše vítězství bylo zcela zasloužené. Pochvalu zaslouží celý tým.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies