FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Benefice Todora Yonova se blíží! Důležité informace k akci!

Benefice Todora Yonova se blíží! Důležité informace k akci! Z n o j m o - 7. června 2015. Tohle datum bude velkým fotbalovým svátkem. Todor Yonov se rozloučí s dresem 1.SC Znojmo FK Benefičně charitativním fotbalovým utkáním za účasti řady hvězd nejen z fotbalového prostředí. Plakáty, které budou zvát na tuto akci, jsou neklamným důkazem, že se zápas blíží mílovými kroky. Od pátku již lze také zakoupit vstupenky v předprodeji. Další důležité a zajímavé info v článku.

 
 
 

Jak už jsme dříve avizovali, Benefičně charitativního utkání se zúčastní řada nejen fotbalových hvězd. Účast přislíbil například také odchovanec Orlů Znojmo hokejista Milan Procházka a několikanásobný medailista z ME v plavání, držitel stříbrné medaile z MS a vlajkonoš české výpravy na LOH v Aténách Květoslav Svoboda.

Součástí akce konané 7. června bude i doprovodný program pro děti a také autogramiáda, zajištěno bude pochopitelně i občerstvení. Samotný zápas začne v 15:00, doprovodný program pak už v 13:00. Vstupenky v ceně 30 kč je možno zakoupit v PŘEDPRODEJI od PÁTKU 22. KVĚTNA v CASINU KRUH na UL. 17. LISTOPADU. Výtěžek z akce bude věnován dětem.

Účast přislíbili

Milan Pacanda, Aleš Pavelka, Gregor Kováč, Marek Heinz, Petr Drobisz, Matúš Minarech, Nenad Pleš, Jan Mudra, Josef Hnaníček, Radek Buchta, Martin Doubek, Pavel Kuka, Tomáš Řepka, Petr Švancara, Pavel Zavadil, Marek Trval, Radek Slončík, Richard Jukl, Michal Ordoš, Milan Procházka, Květoslav Svoboda, Leoš Kalvoda, Petr Uličný a mnoho dalších.

Utkání Týmu Todora Yonova proti Výběru hvězd bude mít také náležitý dohled, soudcovat ho bude zkušené ligové rozhodcovské trio Miroslav Zelinka, Zdeněk Dobrovolný a Robert Hájek.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies