FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Hráči ve středu poprvé vyběhli do terénu

Hráči ve středu poprvé vyběhli do terénu Z n o j m o - Třetí den přípravy čekal na hráče první výběh do terénu. Jako běžecká dráha posloužilo prostředí u řeky Dyje, kam se ještě všichni v rámci zimní přípravy několikrát vrátí. Celkem hráči zvládli 15 kilometrů v nepříliš příjemném počasí. Po této porci pak následovala regenerace v Městských lázních.

 
 
 

Polykání kilometrů v terénu nepatří zrovna mezi oblíbené činnosti fotbalistů, leč k zimní přípravě to patří jako housle a smyčec. Všichni hráči byli samozřejmě vybaveni sporttestry a pochopitelně nechyběl ani kontrolní mechanismus v podobě trenéra Grmely.

Hráči vyběhli od stadionu k Obří hlavě, kde pak absolvovali základní okruh až k Sedlešovicím protaženým částečně i do Gránic. Celkem se číslo zastavilo na 15 kilometrech. Většinou běželi všichni ve skupině. V jednu chvíli se však z Gránic vynořilo duo David Helísek a Jakub Honz, které nechtě změnilo trasu a tak jelo svoji sólo jízdu. Miniskupinu pak vytvořilo i trio gólmanů Ilizi, Doleček, Andrejko. Porce kilometrů však byla pro všechny stejná.

Krátce po návratu na stadion pak následovala hodinová regenerace v podobě bazénu v znojemských Městských lázních. Bazén a plavání budou hráči v letošní zimní přípravě také často využívat.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies