FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Jihomoravský výběr na Euro! Výhru nad Srbskem hodnotí Roman Švarc

Jihomoravský výběr na Euro! Výhru nad Srbskem hodnotí Roman Švarc J a k o v o / Z n o j m o - Skvělého úspěchu dosáhl jihomoravský výběr na kvalifikačním turnaji Regions Cupu v Srbsku. V posledním, klíčovém zápase kvalifikační skupiny posunovala reprezentaci dál jen výhra na domácím týmem. Utkání se podařilo zvládnout a po výhře 3:0 zavládla velká euforie. Zápas hodnotil pro náš web exkluzivně Roman Švarc, který vedl tým do tohoto zápasu jako kapitán.

 
 
 

Jižní Morava - Vojvodina (Srbsko) 3:0 (2:0)

Branky: 34. Trávník, 45. Ullmann, 61. Žoček (pen.)

Sestava jižní Morava: Juran - Švarc , Selinger, Šplíchal, Polák - Trávník (69. Paul), Lang, Žoček (79. Fiala), Zůbek - Ullmann, Přichystal (85. Levai)

Sestava Srbsko: Romić - Živanov (C), Javorac, Milović, Pastor, Zec, Mijalović, Spasić (54. Kanja), Pavkov (46. Resanović), Matić (71. Matijašević), Furtula.

Roman Švarc: Podali jsme kompaktní výkon, postup jsme si zasloužili

Zápas se Srbskem byl klíčový pro postup, dál vás posunovala pouze výhra, s čím jste do utkání vstupovali?
Byli jsme si toho vědomi, tudíž jsme tomu uzpůsobili taktiku, kterou byla bojovnost, nasazení, zodpovědnost a plnění veškerých taktických pokynů všech našich trenérů. Dalo by se říci, že všechny tyto předpoklady byly do detailu splněny, a to přineslo kýžené ovoce v podobě výhry a postupu.

Jak utkání probíhalo?
Utkání bylo svázané taktikou. Domácí drželi míč na svých kopačkách, avšak bez sebemenšího ohrožení naší branky. My jsme dokázali proměnit jednu z šancí, kdy míč Ullmann sklepl Trávníkovi a ten propálil brankáře. Domácí absolutně nenašli recept na naši obrannou činnost, hráli velmi nervózně. My jsme podali velmi kompaktní výkon a zcela jednoznačně jsme si zasloužili postup na ME amatérů 2015.

V čem jsi viděl klíčový moment zápasu?
Důležitá byla branka těsně před půlí, kdy po volném přímém kopu doklep míč v souboji do sítě Ullmann.

Po výhře musela zavládnout opravdu velká radost?
V kabině vládla euforie, která byla zcela zasloužená. Týden v Srbsku byl zakončen splněným cílem, kterým byl postup. Vedení týmu v čele s hlavním trenérem Schwarzem nám poděkovalo za odvedené výkony a předvedou hru v celé kvalifikaci. Poté se už začalo slavit.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies