FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Jihomoravský výběr vstoupil do kvalifikace Regions cupu remízou

Jihomoravský výběr vstoupil do kvalifikace Regions cupu remízou J a k o v o / Z n o j m o - Výběr Jižní Moravy, který reprezentuje ČR v kvalifikaci na amatérské Euro, má ze sebou remízový vstup. V Srbském Jakovu se hrálo se Švýcarskem bez branek, byť měla naše reprezentace převahu a k výhře daleko blíže než soupeř. Bod je dle průběhu málo pro Miroslava Paula, který v našem krátkém rozhovoru utkání hodnotil. Vidí ho ale jako dobrý odrazový můstek do dalších bojů.

 
 
 

Jižní Morava - Kanton Vauld (Švýcarsko) 0:0

Sestava Jižní Morava: Juran - Švarc, Selinger, Kršák, Vítámvás - Paul, Lang, Fiala (C) (64. Žoček), Levai (86. Polák) - Ullmann, Trtílek (46. Přichystal)

Sestava Švýcarsko: Glauser - Loba, Salvi, Lekiqi, Varela, Henrique, Ruch (68. Bonzon), Hasanović, Mota, Duperret (C) (77. Božić), Martini (89. Clémnet)

Od začátku utkání měla naše reprezentace více ze hry. Její převaha pak postupem času ještě sílila. Brankář Juran tak utkání neměl prakticky žádnou složitou práci. Musel se však jednou blýsknout proti hlavičce Duperreta ve 46. minutě. To Glauser měl na druhé straně více práce, zaměstnával ho především Ullmann. Dobré příležitosti měl také Miroslav Paul, nejprve ohrožoval branku z voleje, a pak prakticky zamířil do sítě, ovšem jeho pokus zastavila dost možná ruka v pokutovém území.

Exznojemské duo Roman Švarc - Miroslav Paul ovládalo pravé křídlo. Švarc jako pravý obránce, Paul jako záložník. Prvně jmenovaný dokonce dohrával zápas s kapitánskou páskou.

Miroslav Paul: Bod je málo, můžeme se od něj ale odrazit

Jak bys ohodnotil vstup do turnaje?
Ze začátku utkaní se oba týmy oťukávaly a získávaly herní jistotu. Už v průběhu první půle jsme postupem času získali převahu, kterou jsme ve druhém poločase vystupňovali v tlak, který jsme však nedokázali proměnit v alespoň jednu branku. Příležitosti jsme na to měli.

Spokojenost s bodem nebo jste mysleli na výhru?
Bod je pro nás málo, chtěli jsme zvítězit, ale na druhou stranu se můžeme od něj odrazit a jít za postupem. Důležité je, že máme vše ve vlastních rukách.

Jižní Morava- Bulharsko
Sobota 27.9.2014 (15:00 hod.)
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies