FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kvalifikace o amatérské Euro, ve výběru Jižní Moravy Švarc a Paul!

Kvalifikace o amatérské Euro, ve výběru Jižní Moravy Švarc a Paul! Z n o j m o - Ve čtvrtek 25. září začíná pro výběr fotbalistů Jižní Moravy kvalifikace o amaterské Euro - Regions Cup. Ta bude probíhat v Srbsku a svou stopu v našem výběru bude mít i 1.SC Znojmo FK. Čest reprezentovat se totiž dostal bývalým znojemských hráčům a nyní funkcionářům 1.SC Znojmo FK Romanu Švarcovi (funkcionář našeho klubu, hráč Tasovic) a Miroslavu Paulovi (trenér naší mládeže, hráč Tasovic). Oběma a celému reprezentačnímu výběru pochopitelně držíme palce.

 
 
 

Výběr jižní Moravy bude reprezentovat Českou republiku v kvalifikaci na amatérské mistrovství Evropy - Regions´Cupu. Ta se koná v Srbsku a našimi soupeři budou postupně Švýcarsko, Bulharsko a domácí Srbsko. Z osmi čtyřčlenných skupiny hraných po celé Evropy postoupí na hlavní turnaje pouze vítěz. Třeba připomenout, že jižní Morava si vybojovala účast v republikové kvalifikaci. Kromě Miroslava Paula a Romana Švarce se v konečné nominaci objevilo i další jméno, které bylo se Znojmem alespoň na chvíli spojené - brankář David Juran zkoušel v našem klubu štěstí v přípravě před touto sezónou.

Kanton Vauld - Jižní Morava
Čtvrtek 25.9.2014 (15:00 hod.)
Jižní Morava- Bulharsko
Sobota 27.9.2014 (15:00 hod.)
Jižní Morava - Vojvodina
Pondělí 29.9.2014 (15:00 hod.)

NOMINACE

Brankáři: David Juran (Blansko), Marek Gruber (Tatran Bohunice). Obránci: Jan Vítámvás, Tomáš Selinger (oba Slovan Rosice), Roman Švarc (Sokol Tasovice), Michael Kršák (Moravská Slavia Brno), Lukáš Trávník (Mutěnice), Jakub Šplíchal (Blansko). Záložníci: Radim Fiala (Tatran Bohunice), Miroslav Paul (Sokol Tasovice), David Lang (Slovan Rosice), Martin Levai (Blansko), Vlastimil Polák (Hodonín), Miloš Žoček (Framoz Rousínov). Útočníci: Jan Trtílek, Ondřej Ullmann (oba Blansko), Tomáš Zůbek (Slovan Bzenec), Ondřej Přichystal (Sparta Brno). Hlavní trenér: Stanislav Schwarz. Asistenti trenéra: Valdemar Horváth, Petr Čejka, Luděk Zlámal.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies