FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U17, U16: V Prostějově se o víkendu nedařilo, dnes doma proti Hlučínu

U17, U16: V Prostějově se o víkendu nedařilo, dnes doma proti Hlučínu Z n o j m o - Naše týmy U17 a U16 mají za sebou víkendové zápasy v Prostějově. Na Hané to nakonec body neskončilo. Už dnes ale mají oba týmy možnost si vše vynahradit. Na ČAFCE přivítají Hlučín. Sedmnáctka startuje od 14:00, šestnáctka pak od 16:00. My budeme na místě, takže nepřijdete o nic důležitého. Nejlepší však samozřejmě bude, když kluky přijdete podpořit na stadion.

 
 
 

U17

17.k. / 1.SK Prostějov - 1.SC Znojmo FK 3:1
Branky:
Valsa 2, Chudoba - Fessl

Sedmnáctka na tom sice v tabulce byla před utkáním lépe než Prostějov, ovšem zápasy venku jsou vždy zrádné. Soupeř byl velice nepříjemný a nakonec svoje hřiště uhájil, byť po první půli bylo skóre těsné 2:1. V druhém dějství pak přidal Prostějov pojistku. Dobrou formu střeleckou formu prokazuje David Fessl, který se trefil i do sítě Hodonína v předchozím zápase.
U17: 1.SC Znojmo FK - FK Prostějov
Středa 24.9.2014 (14:00 hod.)

U16

17.k. / 1.SK Prostějov - 1.SC Znojmo FK 5:0
Branky:
Krátký, Holub, Smékal, Merdita, Hladký

Šestnáctce se venku nedaří, zatím na hřištích soupeřů neulovila ani bod a spoléhá se na domácí prostředí. Prostějov byl navíc ve vlastním prostředí velkým favoritem. Tuto úlohu také nakonec splnil.

U16: 1.SC Znojmo FK - FK Prostějov
Středa 24.9.2014 (14:00 hod.)

Oba týmy se dnes představí na domácí půdě, kde se jim velmi daří. Sedmnáctka ještě neprohrála, šestnáctka brala dvě výhry ze tří domácích zápasů. Favoritem na body bude především starší kategorie, která se pohybuje v tabulce 11 bodů nad Hlučínem (Znojmo osmé, Hlučín šestnáctý). U17 to bude mít trochu složitější a lze čekat vyrovnaný zápas, náš tým je patnáctý, Hlučín jedenáctý. Oba týmy dělí pouhé tři body. Přijďte dnes oba týmy podpořit na ČAFKU.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies