FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Můj první gól? Určitě v přípravce Náchoda, vzpomíná Jan Pázler

Můj první gól? Určitě v přípravce Náchoda, vzpomíná Jan Pázler Z n o j m o - O tom, že náš klub pořádá ve spolupráci s FAČR v pondělí akci Můj první gól, jsem již informovali. Zajímalo nás, jestli si pamatuje svůj vůbec první gól útočník A-týmu Jan Pázler. Ten začínal s fotbalem už v šesti letech v rodném Náchodě. I ve Znojmě můžete přivést svoji ratolest k fotbalu. Právě akce Můj prví gól je ideální příležitostí.

 
 
 

V září probíhá akce v rámci náboru nových malých fotbalistů do klubu Můj první gól. Vzpomeneš si na svůj úplně první gól?
Pamatuji si první ligový, ale úplně ten první, to už bych hodně pátral v paměti. Bylo to určitě v přípravce za Náchod na nějakém halovém turnaji, protože na ty jsme hodně jezdívali.

Kdo tě přivedl k fotbalu, byly to asi rodiče?
Tak půl na půl, jeden soused rodičům řekl, ať mě zkusí dát na fotbal. Takže jsem šel asi v šesti letech do přípravy Náchoda.

Už od mala si chtěl být v útoku, nebo si třeba chtěl být i brankářem, či obráncem?
Odmalička mě to táhlo do útoku. Vždy jsem chtěl střílet góly, takže už od začátku v útoku. (s úsměvem).


Každé dítě, které se zaregistruje do klubu obdrží věcný dar. Speciálně pro děti ročníku 2007 je pak připraven exkluzivní dárek. Obdrží balíček, jehož obsahem bude reprezentační dres ČR, míč a taška PUMA!To rozhodně stojí za to, co říkáte? I zde platí podmínka zaregistrování do klubu. Neváhejte tedy a přijďte nás v pondělí od 16:30 navštívit na hřiště ČAFKA.


 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies