FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Rekonstrukce stadiónu odstartovala

Rekonstrukce stadiónu odstartovala Z n o j m o - 31. října, to je datum, kdy fyzicky začala rekonstrukce Městského stadionu ve Znojmě. Domoviště znojemských fotbalistů bude po rekonstrukci splňovat prvoligová kritéria. První fází v procesu je vybudování nového trávníku. Vy si můžete v tomto fotoreportu prohlédnout, jak začátek prací probíhal.

 
 
 

První zaboření bagru do trávníku a také úkon symbolizující úplný začátek rekonstrukce stadionu.

První vryp byl na druhé straně, ovšem pracovat se bude prvně na té opačné.

Bagr by jsme tu měli, samozřejmě nesmí chybět i náklaďák, který musí vybagrovanou hlínu odvézt. Sehraná dvojka.

Takhle to za pár dní bude vypadat na celém hřišti.

Že by trenér Leoš Kalvoda změnil povolání?

Jelikož se pracuje zatím jen na jedné polovině hřiště, využili fotbalisté tu druhou k tréninku.

Netradiční příprava na sobotní utkání s Libercem.

PÁTEK 1.11.2013 - I dnes od rána probíhaly na stadionu práce na rekonstrukci travnaté plochy. V pravidelných intervalech se na hřišti střídalo 8 nákladních aut a pracovaly 2 bagry. Vzhledem k ideálnímu počasí práce pokračují bez problémů. Odkrytím vrstvy trávy a horní navážky hlíny se ukázalo ne zrovna standardní podloží. Odborníci z firmy Prostavby občas kroutili hlavou co všechno se pod trávou skrývá - betonové skruže, kusy betonu, ale i kovové desky. Shodli se, že na tomto podloží se opravdu kvalitní trávník prostě vypěstovat nedal a rekonstrukci tak porost potřeboval opravdu akutně.

Práce budou pokračovat i v sobotu a neděli. Vozový park bude posílen o dalších 5 nákladních aut a nakládací techniku. Na části se již bude budovat drenážní systém a postupně navážet vrstvy podloží tak, jak kvalitní fotbalový trávník potřebuje.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies