FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19 navázala na předchozí výhru s Líšní, jasně porazila Třinec

U19 navázala na předchozí výhru s Líšní, jasně porazila Třinec Z n o j m o - Další soutěžní víkend mají za sebou mládežnické celky 1.SC Znojmo. Jak už zmiňuje nadpis dařilo se U19, jenž bez větších problémů zdolala Třinec. Na vítězství dosáhla také U14, která dokázala porazit Jihlavu v jejím domácím prostředí. Stejného soupeře porazila nejtěsnějším rozdílem také třináctka.

 
 
 

U19

12.kolo / FK Fotbal Třinec- 1.SC Znojmo FK 0:5
Branky Znojma:Bogner 2, Slavík, Pokorný, Kolařík.

1.SC Znojmo FK: Bula - Kunst (40. Morong), Pokorný, Hrazdílek, Šálek - Vala (46. Kolařík), Le Minh (65. Sokol), Slavík, Uchenna (65. Čihal) - Janák (65. Borovec), Bogner.

Znojmo navázalo na předchozí domácí výhru s Líšní a venku si poradilo s Třincem jednoznačným výsledkem 5:0. Náš tým tak splnil roli favorita a v tabulce se posunul na skvělé čtvrté místo. Na třetí Hlučín ztrácí čtyři body.

Trenér Znojma Bohumil Juřica - Výsledek napovídá, že zápas byl jednoduchý, ale opak je pravdou. V první půlce jsme se nemohli dostat do tempa, ale po čtyřech hodinách v autobuse se tomu moc nedivím. Domácí se dobře pohybovali a nedávali nám prostor ke kombinaci. Po přestávce jsme vše zlepšili, přidali na rychlosti, důrazu v pokutovém území a přišly branky. Musím kluky pochválit za velmi disciplinovaný a ukázněný výkon.


U17

12.kolo / 1.SC Znojmo FK - Slezský FC Opava 0:3 (0:2)

1.SC Znojmo FK: Kříž M. - Hříbek, Dobrovolný, Fryš, Vítek - Zachoval, Procházka, Fukal, Ondrák - Kříž J., Landšperský (Tuza, Dufek, Švejda, Švejkar, Kulíšek, Kubejka).

Sedmnáctce se v posledním období vůbec nedaří a už šest zápasů čeká byť jen na bod. Bodovat se nepovedlo Znojmu ani v domácím prostředí proti Opavě. V tabulce tak zůstávají Jihomoravané stále na posledním místě.


U16

12.kolo / 1.SC Znojmo FK - Slezský FC Opava 0:1 (0:0)

1.SC Znojmo FK: Trmal - Kulíšek (73. Vávra), Fiala, Dufek, Tóth - Matěj (69. Svoboda), Šmíd, Švejda, Švejkar - Procházka, Kubejka (61. Foist).

Šestnáctka si vedla lépe než jejich o rok starší kolegové. S Opavou totiž hrála velmi dobrou partii a měla i více ze hry. Domácí bohužel zradila koncovka a jediný gól rozhodl o tom, že si Opava odvezla ze Znojma tři body. V tabulce se Znojemští drží na desáté pozici.

Trenér Znojma Miroslav Paul -Hrálo se vyrovnané utkání a troufnu si říct, že jsme byli i mírně lepším mužstvo, chyběla však větší koncentrace ve finální a předfinální části. Ve druhé půli jsme si vytvořili několik šancí ke vstřelení gólu, které jsme však nedali a soupeř nás potrestal z brejku, deset minut před koncem. Bez vstřelení branky se nedá pomýšlet na vítězství. Neuspěli jsme, protože neproměňujeme šance.


U15

12.kolo / FC Vysočina Jihlava - 1.SC Znojmo FK 3:0

Patnáctka odehrála druhý zápas v řadě na hřišti soupeře. Tentokrát zavítala do Jihlavy, kde si však nakonec úspěch nepřipsala. Domácí zvítězili 3:0 a potvrdili roli favorita. V tabulce je Znojmo na sedmém místě s šestnácti body.


U14

12.kolo / FC Vysočina Jihlava - 1.SC Znojmo FK 0:1

Čtrnáctce se vedlo v Jihlavě daleko lépe. Zde však nebyli domácí jasným favoritem. Před zápasem se totiž nacházeli v tabulce až za Znojmem. Papírové předpoklady výše postaveného týmu se nakonec potvrdily a Znojmo vyhrálo 1:0. V tabulce je na velmi dobrém čtvrtém místě o pouhý bod za třetím Zlínem.


U13

11.kolo / FC Vysočina Jihlava - 1.SC Znojmo FK 6:7 (1:5)

Na Vysočinu zavítala i kategorie U13 a a vedlo se ji skvěle. V první půli si dokázalo Znojmo vypracovat čtyřbrankový náskok, který byl pro osud utkání už rozhodující. Jihlava sice stáhla skóre na rozdíl jedné branky, ale to už bylo z její strany vše.


U12

11.kolo / FC Zbrojovka Brno - 1.SC Znojmo FK 24:0 (11:0)

Kategorii U12 už se zdaleka tak nedařilo a v Jihlavě schytala větší příděl branek. Znojemským nadějím se bohužel nepodařilo vsítit ani branku. Je však nutno říct, že Jihlava byl velmi silným protivníkem.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies