FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kapitán Todor Yonov: Musíme se o body poprat, bojovat a jezdit po prdeli

Kapitán Todor Yonov: Musíme se o body poprat, bojovat a jezdit po prdeli B r n o - Po dvou zápasové absenci způsobené zraněním se kapitán znojemských fotbalistů Todor Yonov opět objevil na ligových trávnících. Návrat to ovšem nebyl příjemný, Znojmo prohrálo důležitý zápas se Zbrojovkou a na bulharském stoperovi bylo vidět při rozhovoru vše, jen ne spokojenost. Není divu, zkušený hráč zápasy hodně prožívá a každou porážku těžkou skousává.

 
 
 

Vy jste se vrátil na trávník po zranění.
Asi to nebyl moc veselý návrat, když se prohrálo? Když se prohraje, není nikdy nic veselé a příjemné. Co k tomu říct...Jeli jsme do Brna s jasným cílem a myšlenkou urvat tři body, abychom konečně vyhráli. Bohužel se to ale nepovedlo, takže to pro mě není šťastný návrat.

Kde jste viděl největší neduhy va vaši hře proti Zbrojovce?
Samozřejmě děláme chyby vzadu. Centr ze standardky, neobsazený hráč hlavičkuje z malého vápna, to je nepochopitelné. Potom máme nějaké šance, ale nedáme gól. Těžko pak můžeme vyhrát a pomýšlet na nějaké body. Musíme přidat více bojovnosti a zodpovědnosti.

Jaký to byl zápas z vašeho pohledu?
Do začátku utkání jsme vstoupili dobře, potom přišel nějaký útlum, nebo nevím, jak to mám nazvat. Opět začínáme hrát, až když prohráváme 1:0. Druhý poločas podle mého o sto procent lepší, ale bohužel. Borec vystřelí, míč tečuje o moji nohu a balón zapadne do branky.

Nejen, že se nedaří, ale ještě k tomu se na tým lepší velká smůla.
Je to smůla, ale s tím nic nenaděláme. Musíme se poprat a bojovat, jezdit po prdeli.

Plánujete si v kabině jako tým mimo trenérů tuto situaci vyříkat?
Plánovat? V tom případě bychom si museli vyříkat, každý prohraný zápas. V kabině jsou inteligentní kluci a natolik zkušení, aby věděli, o co jde. Každý si to musí uvědomit sám. Těžko říct, co v této situaci dělat, máme se v kabině pobít? Opravdu nevím.

Jak jste se vy osobně cítil po zranění? Bylo všechno v pohodě?
Cítil jsem se dobře, ale bohužel jsem klukům moc nepomohl, protože jsme prohráli.

Flintu do žita ale určitě neházíte?
Vůbec ne, je před námi ještě spousta zápasů, takže žádnou flintu do žita neházíme. Potřebujeme vyhrát a jet zápas od zápasu.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies