FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

1.SC Znojmo kategorie U-11 obsadila na Brioni CUPu v Chorvatsku skvělé 2 místo.

1.SC Znojmo kategorie U-11 obsadila na Brioni CUPu v Chorvatsku skvělé 2 místo. Z N O J M O - Mladí fotbalisté 1.SC Znojmo kategorie U-11 a U-12 se v termínu 19. – 23. 6. 2019 zúčastnili mezinárodního turnaje Brioni Cup v Chorvatském městečku Fažana. Na prestižním turnaji se utkalo 51 týmů z 5 evropských zemí, konkrétně z Chorvatska, Itálie, Slovinska, Rakouska a Česka. Naše mládež velmi dobře reprezentovala město Znojmo a celý Jihomoravský kraj.

 
 
 

1.SC Znojmo si jako jediný zástupce Česka vedl velice dobře. Kategorie U – 11 si v základní skupině zajistila díky čtyřem výhrám ve všech zápasech postup do semifinálových bojů z 1.místa. Semifinálové utkání měly naše naděje pevně v rukou a po jednoznačném vítězství 4:0 postoupily do utkání o 1.místo. Ve finále jsme se utkali s výběrem regionu Istrie a po nadějném začátku utkání, kdy jsme vstřelili vedoucí branku, jsme nakonec bohužel vedení neudrželi a po prohře 4:1 jsme obsadili na tomto mezinárodním turnaji skvělé 2. místo. Kategorie U – 12 měla velkou smůlu, protože jen o jediný bod jí uteklo semifinále a nakonec skončila na pátém místě.

Je na místě poděkovat všem účastníkům turnaje, hráčům a trenérům, za výbornou reprezentaci klubu 1. SC Znojmo, města Znojma a v neposlední řadě Jihomoravského kraje, jenž nám poskytl nemalé finanční prostředky, a díky nim jsme se tohoto turnaje mohli zúčastnit.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies