FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Chyběla energie, devatenáctka na Sigmě padla

Chyběla energie, devatenáctka na Sigmě padla Z n o j m o - S náročným programem a tím i s velkou vytíženosti úzkého kádru se pere naše devatenáctka. Po bouřlivém sobotním utkání s Líšní jsme se už ve středu vydali na půdu Sigmy Olomouc. Nabitý itinerář se také do utkání promítl.

 
 
9.kolo, středa 27.9.2023
SK Sigma Olomouc B - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  2:0  (1:0)
Branky: 9. a 88. Řezníček.
Rozhodčí: Milek– Fuchs, Běhal.
SK Sigma Olomouc B: Král – Petráš, Š. Lorenc, Kubát, Miler – Vaculík (46. Kolařík), Řezníček, Drábek (85. Holec) – Odstrčil (79. Foldyna), Judas (46. Škoda), Foukal (56. Oříšek).
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Ryšavý - T. Drozd, Řepa, Malina, Pelán (79. J. Olšanský), Bernát (61. Džuhan), Schwarz, Štěpánek, V. Kokal, O. Čížek, Durda.

Komentář k zápasu

Do utkání jsme naštěstí šli i s Filipem Štěpánkem na hrotu, jehož zranění ze zápasu s Líšní se nepotvrdilo jako vážnější. Tady ale bohužel veškerá pozitiva končí, čtyřzápasový stop za červenou v minulém zápase dostal Milan Rolník a ani zápas se nevyvíjel dobře. „Hodně mě štve první inkasovaný gól, který padl po hrubé taktické individuální chybě po situaci, kterou jsme měli v přípravě na zápas. Celkově jsme v 1. poločase předvedli pasivní, běžecky i soubojově málo aktivní výkon, bez podpory Štěpánka v ofenzivě,“ přemítal trenér Franta Havlík.

Do druhého dějství jsme sice nastoupili s elánem, do šancí nás ale pozorně bránící Sigma nepouštěla a hlídala si těsné vedení jako ostříž. „Byť jsme si nevypracovali žádnou vyloženou šanci, tak jsem spokojen, jak kluci zareagovali na to, co jsme si řekli o přestávce, čehož si vážím a jsem rád, že jsme do 88. minuty hráli otevřené utkání s nadějí na bodový zisk. V posledních minutách už nás pak domácí tým potrestal, kdy jsme hráli do rizika s Ondřejem Čížkem nahoře,“ popisoval kouč, kterého trápí velká vytíženost jeho borců. „Hrát čtvrtý den po fyzicky i emočně vyčerpávajícím zápasu s Líšní v Olomouci na Sigmě, kdy navíc 2 hráči hrají i v neděli za U18, to prostě není komfortní a jako trenér U19 s tímto stavem nejsem spokojen. Hráči nebyli fyzicky ani emočně fresh, což bylo znát především v 1. poločase, kdy jsme se těžko dostávali do zápasu Kluci teď potřebují především na chvilku vypnout – emočně i fyzicky - a pak se v týdnu dobře nachystat na další utkání.“

Ohlasy

Tomáš Vasiljev (trenér Olomouce): S výsledkem i s výkonem jsme spojení, i když vždy to může být lepší. Nula vzadu je velmi důležitá. Směrem dopředu jsme v první půli málo využívali křídelní prostory, ve druhém poločase se to zlepšilo, spousta akcí však končila v před finální fázi špatným výběrem řešení. Ty jsme měly mít ještě lepší, abychom si vytvořili více šancí a dali v utkání více branek.

František Havlík (trenér Znojma): Hrát čtvrtý den po fyzicky i emočně vyčerpávajícím zápasu s Líšní v Olomouci na Sigmě, kdy navíc 2 hráči hrají i v neděli za U18, to prostě není komfortní a jako trenér U19 s tímto stavem nejsem spokojen. Hráči nebyli fyzicky ani emočně fresh, což bylo znát především v 1. poločase, kdy jsme se těžko dostávali do zápasu. Hodně mě štve první inkasovaný gól, který padl po hrubé taktické individuální chybě po situaci, kterou jsme měli v přípravě na zápas. Celkově jsme v 1. poločase předvedli pasivní, běžecky i soubojově málo aktivní výkon, bez podpory Štěpánka v ofenzivě.

V poločase druhém se naše hra výrazně zvedla. Byť jsme si nevypracovali žádnou vyloženou šanci, tak jsem spokojen, jak kluci zareagovali na to, co jsme si řekli o přestávce, čehož si vážím a jsem rád, že jsme do 88. minuty hráli otevřené utkání s nadějí na bodový zisk. V posledních minutách už nás pak domácí tým potrestal, kdy jsme hráli do rizika s Ondřejem Čížkem nahoře. Kluci teď potřebují především na chvilku vypnout – emočně i fyzicky - a pak se v týdnu dobře nachystat na další utkání.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies