FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Devatenáctka loupila v Třinci

Devatenáctka loupila v Třinci Z n o j m o - Devatenáctka sice po domácí prohře se Zbrojovkou Brno ztratila svoji neporazitelnost, ovšem jedna úspěšná série stále trvá - ta venkovní. V neděli jsme zvítězili v Třinci, což znamená, že na hřištích soupeřů jsme v tomto soutěžním ročníku ještě neprohráli - dvě výhry, dvě remízy.

 
 
7.kolo, neděle 17.9.2023
FK Třinec - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  1:2  (0:1)
Branky: 87. Nesvadba - 30. F. Štěpánek, 81. M. Bernát.
ŽK: Čmiel, Nesvatba - Bernát, F. Stěpánek, Rolník, Džuhan.
Rozhodčí: Lukášík - Godfryd, Svoboda.
FK Třinec: Miltner - Klocek, Brzezina, Proboszcz (56. Liberda), Nesvadba, Ballon, Kryžanek (46. Pieter), Čmiel, Nieslanik, Jeź (c), Čmiel.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Ryšavý - Drozd, Řepa, Pelán, Bernát (87. V. Daniel), Schwarz, F. Štěpánek (89. Džuhan), Rolník (90+1. Matajs), V. Koukal, O. Čížek (c), Durda.

Komentář k zápasu

V Třinci to byla ukázka dobré týmové práce, v bráně nás již tradičně podržel Kuba Ryšavý, v ofenzivě splnil svoji práci kanonýr Filip Štěpánek. Ve 30. minutě nás totiž poslal do vedení, což bylo pro utkání pochopitelně dosti zásadní. „Hráči odpověděli nejlepším možným způsobem na kritiku po předešlém utkání se Zbrojovkou. Od začátku zápasu bylo vidět, že tým je emočně výborně nastavený a je naprosto koncentrovaný na zápas,“ chválil trenér František Havlík.

Když pak ve druhém dějství v 81. minutě skóroval Matyáš Bernát, zdálo se, že je jasno. Domácí ale ještě snížením v závěru zápasu duel zdramatizovali. Platné jim to ale nic nebylo. Na jih Moravy tak vezeme opravdu velmi cennou výhru. „Musíme ale korektně uznat, že domácí měli šancí a závarů v našem vápně mnohem víc. V určitých situacích a závarech jsme měli štěstí – to ale přeje připraveným a tomu, kdo chce víc,“ hodnotil kouč, který udělal i jednu výjimku. „Ojediněle vyzdvihnu i jeden individuální výkon – Kuba Ryšavý v bráně nás v kritických situacích výrazně podržel.“ V tabulce se aktuálně nacházíme na sedmé pozici, v sobotu nás čeká doma na Čafce Líšeň.

Ohlasy

Trenér František Havlík (trenér Znojma): Hráči odpověděli nejlepším možným způsobem na kritiku po předešlém utkání se Zbrojovkou. Od začátku zápasu bylo vidět, že tým je emočně výborně nastavený a je naprosto koncentrovaný na zápas. V utkání jsme totiž nebyli lepším týmem, ale chtěli jsme víc než domácí a hlavně jsme pro to byli ochotni držet systém a pracovat na hřišti. Ojediněle vyzdvihnu i jeden individuální výkon – Kuba Ryšavý v bráně nás v kritických situacích výrazně podržel. Pokud bych byl maximalista, tak bych hráčům vytknul řešení našich šancí z brejkových situací v 1. poločase a v samotném konci utkání. Musíme ale korektně uznat, že domácí měli šancí a závarů v našem vápně mnohem víc. V určitých situacích a závarech jsme měli štěstí – to ale přeje připraveným a tomu, kdo chce víc, a to jsme v tomto utkání byli my, za což si kluci zaslouží pochvalu a uznání.

 
Zápasový servis

Další

Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies