FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19: První stopka, o neporazitelnost nás v derby připravila Zbrojovka

U19: První stopka, o neporazitelnost nás v derby připravila Zbrojovka Z n o j m o - Netradičně ve čtvrtek jsem vyzvali na domácí půdě v jihomoravském derby osmnáctku Zbrojovku. Duel, který jsme mohli brát trochu jako předehru před blížícím se vinobraním, se nám však nepovedl. Hosté od začátku zápasu diktovali tempo hry a připravili nám prvním prohru sezóny.

 
 
6.kolo, čtvrtek 7.9.2023
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FC Zbrojovka Brno B  0:4  (0:1)
Branky: 39. Nezveda, 49. Toman, 80. Jahůdka, 90. Osička.
ŽK: V. Koukal (ZNO)
Rozhodčí: Bábíček - Vašík, Recman.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Ryšavý - Řepa, Malina, Pelán (72. J. Olšanský), Bernát (80. Fruhvirt), Schwarz, F. Štěpánek (49. Džuhan), Rolník, V. Koukal, O. Čížek (c), Durda.
FC Zbrojovka Brno B: Prodělal - Rotrekl, Uher, Bečva, Hradil (75. Slanina), Körner, Hříba, Konečný (59. Jahůdka), Nezveda (59. Odehnal), Toman (72. Kotačka), Viktorín (c) (75. Osička).

Komentář k zápasu

Do utkání jsme mohli jít dobře naladěni, start do soutěže se nám totiž vydařil. Z pěti utkání jsme ani jednou neprohráli a na kontě měli devět bodů. Už úvodní minuty zápasu ale ukázaly, že tentokrát nebudeme mít den. „Zbrojovka byla ve všech aspektech lepším týmem, přijela si za vítězstvím, a to si také zcela zaslouženě odvezla. Náš výkon byl mdlý, běžecky zcela podprůměrný, což nám ukázala i data, na žádném postu jsme neměli hráče, jehož individuální výkon by předčil ten soupeřův,“ komentoval zklamaně trenér Franta Havlík.

Tlaku Zbrojovky jsme nicméně odolávali až do 39. minuty, až v této chvíli prolomil naší obranu trochu symbolicky exznojemský David Nezveda. Ten sice poslal Zbrojovku do vedení, ale z úcty k bývalému klubu trefu neslavil. Sympatické gesto, díky. Druhý poločas byl marnou snahou se zápasem něco udělat, ale Brno si bylo jisté v kramflecích a poměrně v poklidu si došlo k výhře 4:0. „Pro náš tým by to měla být po výborném vstupu do sezóny facka, která nás doufám, probere. Prohrát se může – to patří ke sportu, ale po boji a výkonu, za který se nemusíme stydět, pak je to ok. A to se v tomto utkání z naší strany rozhodně nestalo, což jsme si s hráči velmi důsledně rozebrali na pátečním tréninku,“ uzavřel i směrem k dalšímu zápasu v Třinci kouč.

Ohlasy

František Havlík (trenér Znojma): Ke svému týmu budu hodně kritický, neboť domácí prohra rozdílem třídy byla zcela adekvátní dění na hřišti – Zbrojovka byla ve všech aspektech lepším týmem, přijela si za vítězstvím, a to si také zcela zaslouženě odvezla. Náš výkon byl mdlý, běžecky zcela podprůměrný, což nám ukázala i data, na žádném postu jsme neměli hráče, jehož individuální výkon by předčil ten soupeřův. Pro náš tým by to měla být po výborném vstupu do sezóny facka, která nás doufám, probere. Prohrát se může – to patří ke sportu, ale po boji a výkonu, za který se nemusíme stydět, pak je to ok. A to se v tomto utkání z naší strany rozhodně nestalo, což jsme si s hráči velmi důsledně rozebrali na pátečním tréninku.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies