FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Pěkně bod po bodu, devatenáctka i po Hlučínu stále neporažena

Pěkně bod po bodu, devatenáctka i po Hlučínu stále neporažena H l u č í n / Z n o j m o - Severní mise čekala naše borce v pátém dílu Moravskoslezské dorostenecké ligy a můžeme konstatovat, že i přes strastiplný vývoj utkání jsme stále neporaženi. V Hlučíně se urodila bezbranková remíza, v tabulce se nacházíme na skvělé šesté pozici.

 
 
5.kolo, sobota 2.9.2023
FC Hlučín - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  0:0  (0:0)

ŽK: Havránek - Bernát.
Rozhodčí: Godfryd - Chýlek, Boráň.
FC Hlučín: Michalík - Krakovka, Táborský, Vozník, Filipský (80. Konvičný), Havránek (86. Špalek), Kučera (c), Kwašný (71. Godfryd), Stuchlík, Fukan, Hořínek.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Ryšavý - Řepa, Malina, Bernát, Schwarz, F. Štěpánek (75. Džuhan), Rolník, V. Koukal, Prycl (58. Pelán), O. Čížek, Durda.

Komentář k zápasu

Jak už zmiňuje nadpis, pěkně bod po bodu. Devatenáctka navlékla už devátý korálek, byť to byla svízelná cesta za dalším bodem do tabulky. Vstup do utkání nám totiž po dlouhé cestě na sever zrovna nevyšel. „Do utkání jsme vstoupili velmi špatně, kdy jsme absolutně neplnili taktický záměr, se kterým jsme do zápasu šli – na velkém hřišti jsme byli daleko od sebe, propadali jsme v napadání na útočné polovině, hráči na lajně se nechali vytahovat do krajních prostorů a nezavírali průnikové přihrávky. Domácí tým si během úvodních minut vytvořil minimálně dvě vyložené příležitosti ke vstřelení gólu,“ popisoval trenér Franta Havlík. Kluci se ale znovu mohli opřít o brankáře Kubu Ryšavého a postupně se zase dostávali nahoru. „Se štěstím jsme přečkali začátek zápasu, cca od 10. minuty kluci konečně začali pracovat se stlačeným hřištěm a tím se soupeř přestal dostávat do naší obrany,“ kvitoval kouč.

Utkání nakonec nenabídlo gólovou radost ani na jedné straně a byla to do devadesáté minuty doslova válka o byť jen jediný metr na hřišti. „Po zbytek utkání to byl boj o každou situaci ve vápně soupeře – domácí tým nenašel recept na naší obranu, nepomáhaly mu ani dlouhé nákopy. My jsme naopak neřešili dostatečně kvalitně situace po zisku míče. Zápas jsme tak naší výbornou defenzivní činností a ochotou pracovat dovedli do remízového konce.“ Další zápas nás čeká netradičně ve čtvrtek, kdy v jihomoravském derby přivítáme od 14:30 Zbrojovku Brno B.

Ohlasy

František Havlík (trenér Znojma): Do utkání jsme vstoupili velmi špatně, kdy jsme absolutně neplnili taktický záměr, se kterým jsme do zápasu šli – na velkém hřišti jsme byli daleko od sebe, propadali jsme v napadání na útočné polovině, hráči na lajně se nechali vytahovat do krajních prostorů a nezavírali průnikové přihrávky. Domácí tým si během úvodních minut vytvořil minimálně dvě vyložené příležitosti ke vstřelení gólu. Se štěstím jsme tak přečkali začátek zápasu, cca od 10. minuty kluci konečně začali pracovat se stlačeným hřištěm a tím se soupeř přestal dostávat do naší obrany. Po zbytek utkání to pak byl boj o každou situaci ve vápně soupeřem. Domácí tým nedokázal najít recept na naší obranu, nepomáhaly mu ani dlouhé nákopy. My jsme naopak neřešili dostatečně kvalitně situace po zisku míče. Zápas jsme tak naší výbornou defenzivní činností a ochotou pracovat dovedli do remízového konce. Výhrady mám k řešení situací po zisku míče – tam jsme dnes nebyli dostatečně kreativní a kvalitní. Bodu z Hlučína si ale vážíme a přijímáme ho.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies