FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
1. (Čafka), neděle 9.8.2015
1.SC Znojmo FK - SK Sigma Olomouc  0:9  (0:4)
Branky: Baďura 4, Matoušek 2, Al Kuhaly, Malenda, vlastní
Rozhodčí: Nejezchleb - Černý D., Laštůvka
ŽK: bez žlutých karet
1.SC Znojmo FK: Koukal - Sivera (41. Chaloupka), Novotný, Křivánek, Koch - Jaroš, Moravec (53. Pacula), Kochan, Škarka - Valenta, Stupár (41. Procházka)
SK Sigma Olomouc: Gröger – Diblík (51. Spáčil), Sedlmajer, Neuer, Nízký (51. Jankovič) – Sláma, Zmrzlý – Matoušek, Žák (51. Kamas), Baďura – Al-Kuhaly (51. Malenda)

Ohlasy

Jiří Kotlán (Znojmo): Vlivem úzkého kádru jsme museli doplnit tým o 5 hráčů z U16. V úmorném vedru byli hosté více pohyblivější a techničtější. Bylo jen otázkou času než rozběhnou svůj brankostroj. I když se dal systém hry jednoduše přečíst, přesto úroveň našich hráčů na to nestačila. Systém hry se dá na tréninku nacvičit, bohužel někteří mají stále prázdniny a potřebují relaxovat. S polovinou týmu pak není v moci trenérů nacvičit herní situace a následně použít do zápasu. Nehledě na to stále fluktuuje Burda, který měl být lídrem týmu. Švarc má přetrvávající bolesti zad a Moravec odstoupil z utkání po jednom zákroku hostujícího hráče. Bude minimálně týden mimo a to se hraje anglický týden (neděle, středa, sobota). Z 11ti členného týmu je již jen 8 hráčů do pole. Jako trenér si nyní jen přeji, aby se nikdo nezranil.

Lukáš Staroba (Sigma Olomouc): V utkání jsme jasně dominovali, mohli jsme vyhrát i ještě vyšším rozdílem.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies