FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
18. (UT Havl. Brod), čtvrtek 16.4.2015
FC Slovan Havlíčkův Brod - 1.SC Znojmo FK  4:0  (1:0)
Branky: Forman, Jiránek, Balliš, Šrámek
Rozhodčí: Niederle - Hájek, Jahoda
FC Slovan Havlíčkův Brod: Mazánek – Bouchner, Malimánek, Trinh, Luňáček (35. Gruber), Morávek – Coufal, Pavlovič (50. Šrámek), Kaman, Kohout (58. Jiránek) – Forman (55. Balliš)
1.SC Znojmo FK: Čech P. - Peřinka, Neumann, Ošťádal, Vespalec - Beno, Kohoutek, Bohatý, Štancl - Čech O., Kaššai (Špaček)

Ohlasy

Pavel Pavlík: Dnešní utkání se hodnotí vesele. Naše hra byla nápaditá, rychlá, většina útoků byla zakončena. Soupeř hrál velice dobře, fotbalově a každopádně přispěl k vysoké úrovni tohoto utkání. Z jeho pohledu je výsledek možná až příliš krutý. Každopádně my jsme zaslouženě vyhráli a naší hlavní devizou byl čítankově vyvážený týmový výkon, za který jsme hráčům po utkání poděkovali. Dnes jsme neměli na hřišti post, který by byť jen lehce zaostával. Obrana řešila situace opět s přehledem, spolupráce s gólmanem perfektní, ukázkově se zastupovala a zajišťovala, záloha rozdávala křídelní pasy do náběhů a do zakončení jsme se důrazně tlačili. V neděli nás čeká vedoucí tým soutěže Třebíč a tam bychom chtěli náš dnešní výkon zopakovat.

Miroslav Turek: Zápas poznamenala velká marodka, kdy během dvou dnů onemocněli čtyři hráči ze základní sestavy. Utkání pro nás nezačalo dobře. Po špatné domluvě mezi brankářem a obráncem jsme inkasovali první branku. Tento stav vydržel až do 65. minuty, kdy jsme po hrubých chybách dostali tři slepené branky. S výkonem nejsem spokojen a bohužel ani s přístupem hráčů k utkání.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies