FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Devatenáctka si vyšlápla na třetí Havlíčkův Brod

Devatenáctka si vyšlápla na třetí Havlíčkův Brod Z n o j m o - Páteční domácí porážka z Vítkovicemi zapomenuta. Svěřenci trenéra Zlámala porazili třetím tým tabulky - Havličkův Brod. Pomohl jim k tomu velice povedený začátek, už po devíti minutách jsme vedli 2:0 a byť soupeř v první půli snížil, vyrovnat nedokázal. Naopak v druhém dějství přidal pojistku na naši výhru Jiří Švejkar.

 
 
14. (Čafka), středa 6.5.2015
1.SC Znojmo FK - FC Slovan Havlíčkův Brod  3:1  (2:1)
Branky: 2. Landšperský, 9. Slavík, 70. Švejkar - 27. Němec
ŽK: 18. Morong, 35. Borovec, 62. Pelán - 33. Železný, 38. Dvořák, 44. Pleva
Rozhodčí: Chabiča - Petrucha, Richter
1.SC Znojmo FK: M. Kříž - Pelán, Dobrovolný, Borovec (c), Morong, Slavík, Landšperský, Fukal, Dúcký, Ondrák, J. Kříž
Náhradnici: Z. Hříbek, Švejkar, Šálek, Šurkala
FC Slovan Havlíčkův Brod: Jícha - Jagoš, Dvořák, Rokos (c), Železný, Němec, Haala, Jaroš, Pleva, Burjetka, Rosecký
Náhradníci: Hamřík, Antoš, Nedvěd, Adam, Megela, Heto, Beránek

Komentář k zápasu

Zápas jsme začali, jak nejlépe mohli. Dúcký z levého křídla našel přesný centrem na bližší tyči Jana Landšperského a ten už ve druhé minutě rozvlnil síť. Výborný začátek pokračoval i nadále. V deváté minutě se ujala střela ze střední vzdálenosti Milana Slavíka, jehož pokus sice brankář ztlumil, ale gólu nezabránil.

Dva údery se ovšem na hráčích hostí nepodepsaly, na naše kopačky se naopak začala vkrádat trochu nervozita. Ve 20. minutě jsme ještě měli štěstí, když Železný rozezvučel po zpětné přihrávce břevno. O sedm minut už ale přišlo snížení. Přetažený centr z levé strany přistál až u Martina Němce, který z voleje trefil míč krásně ke vzdálenější tyči.

Havlíčkův Brod se prokazoval v první půli technickou zdatností a především Haala na levém křídle dělal naší obraně problémy. Na šance jsme však měli více ze hry my a Jícha musel několikrát zasahovat, můžeme zmínit například nebezpečnou střelu Fukala. Celkově se hrálo pořádně od podlahy a na obou stranách padlo několik žlutých karet.

Místy nervózní utkání pokračovalo i ve druhé půli. Soupeř se tlačil do útoku, ale do žádné nebezpečné příležitosti se za celou druhou část nedostal, byť měl velké množství rohových kopů. Se snahou Havlíčkova Brodu o vyrovnání se nabízela i okénka v jeho obraně. Několikrát jsme toho mohli využít, povedlo se to ale až Jiřímu Švejkarovi. To byl v podstatě definitivní úder. Skóre se sice ještě mohlo posunout, zbylé možnosti ale vychytal brankář Jícha.

Ohlasy

Luděk Zlámal: Do utkání jsme vstoupili výborně. Myslím, že vedení 2:0 bylo na začátek velmi dobré. Místo toho, aby nás to ale uklidnilo, tak jsme zbytečně pustili soupeře do hry. Hosty podpořilo i to, že snížili na 2:1. První půli jsme dohrávali zbytečně v křeči. V druhé části jsme si více zatáhli a snažili hrát na brejky, což se nabízelo, protože soupeř se tlačil hodně dopředu. Z jednoho z brejků jsme dali i branku. Konec utkání jsme již svým způsobem kontrolovali. Výhru jsme si zasloužili, i když byl Havlíčkův Brod velice nepříjemný a houževnatý.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies