FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V první májový den se U19 nevedlo, podlehla doma Vítkovicím

V první májový den se U19 nevedlo, podlehla doma Vítkovicím Z n o j m o - Dle postavení v tabulce jsme byli v pátečním svátečním utkání s Vítkovicemi favoritem. Jedna věc jsou však předpoklady a druhá dění na hřišti. Vítkovice hrály na jihu Moravy s velkým elánem a v první poločase si vypracovaly v podstatě rozhodující náskok, který se nám nepovedlo v druhém dějství zkorigovat. V tabulce se aktuálně nacházíme na šestém místě.

 
 
22. (Čafka), pátek 1.5.2015
1.SC Znojmo FK - MFK Vítkovice  0:3  (0:2)
Branky: Strohalm 2, Mládek,
Rozhodčí: Polák - Vodák, Laštůvka
ŽK: Hříbek, Holčapek, Kříž J. - Kodeš, Adjei, Strohalm, Wzientek
1.SC Znojmo FK: Kříž M. - Morong, Hříbek, Pelán, Ondrák - Dobrovolný, Holčapek (68. Landšperský), Fukal, Dúcký - Kříž J., Sokol
MFK Vítkovice: Kodeš - Chorvát, Borboryo, Adjei, Jakubov - Čech, Majkut, Surovec, Mládek - Strohalm, Šindler

Komentář k zápasu

Jak již byl v úvodu zmíněno, nebyl to páteční zamračené dopoledne náš den. Vítkovice se v tabulce sice nacházejí v dolní polovině tabulky, na jihu Moravy však předvedly nebojácný výkon. Ten korunovaly v první půle dvěma brankami a nadějným náskokem 2:0. Skóre otevřel už v osmé minutě Mládek a v 28. minutě ho napodobil Strohalm.

V druhé půli se náš výkon zlepšil, ovšem zdramatizovat se nám utkání nepovedlo. Soupeř naopak přidal ještě jednu pojistku a po zásluze si ze Znojma odvezl všechny tři body. V tabulce se pak Vítkovice posunuly na osmé místa, z kterého ztrácejí na náš tým čtyři body.

Ohlasy

Luděk Zlámal: Soupeř nás v prvním poločase přehrál jak v osobních soubojích, důrazu tak v herním pojetí a zaslouženě vedl dvougólovým rozdílem. Ve druhém poločase bylo vidět naše zlepšení, ale v tomto utkání jsme tahali za kratší konec. Dnešní soupeř byl nad naše síly.

Pavel Šulák: Po celý zápas jsme byli lepším týmem na hřišti, sice některé pasáže utkání nebyly úplně podle mých představ, ale celkově to byl dobrý zápas. Kluci měli chuť si zahrát a domácí k ničemu nepustili. Náš cíl jsme si v tomto utkání splnili a s předvedeným výkonem jsem spokojen.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies