FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19 jako A-tým. Doma to nejde, venku se vyhrává. Poraženým HFK Olomouc

Z n o j m o - Svěřenci trenéra Kafky zatím přesně kopírují cestu A-týmu. I devatenáctce se totiž doma výsledkově nedaří, venku je to naopak přesný opak. Důkazem i sobotní výhra nad HFK Olomouc. Znojemský lodivod však přesto s výkonem nebyl spokojený, situaci mu navíc stěžovala i řada zraněných hráčů. I z tohoto pohledu je tříbodový úlovek hodně cenným úlovkem.

 
 
4. (Lutín), sobota 6.9.2014
1. HFK Olomouc - 1.SC Znojmo FK  1:3  (1:2)
Branky: Šuba - Slavík z penalty, Bogner z penalty, Landšperský
ŽK: Machala - Holčapek, Borovec
ČK: Křeček (HFK)
1. HFK Olomouc: Snášel - Klobouček (82. Sobek), Širůček, Machala, Křeček - Bradáč, Spurný - Král (75. Lošťák), Částečka, Šuba (46. Pavelka) - Vodička (46. Markaj)
1.SC Znojmo FK: Konvalina - Kříž J., Slavík, Dobrovolný, Šálek - Chu Huu, Sokol, Holčapek, Fukal - Landšperský, Bogner (Borovec, Pelán, Hříbek, Kříž M.)

Komentář k zápasu

Náš tým nezačal vůbec špatně, už v úvodní minutě totiž holického brankáře zachránilo břevno. Jenže pak se své šance chopili domácí a Šuba o tři minuty později prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Soupeř byl v tu dobu aktivnější a lepší, pak se ale začala vyrovnávat. O osudu utkání nejspíše velkou měrou rozhodla situace ze 33. minuty, kdy domácí Křeček fauloval v pokutovém území, byla z toho penalta a navíc viděl červenou kartu. Pokutového kopu se ujal Milan Slavík a byl úspěšný. Ještě do poločasu ale přišla další penalta pro náš tým, tentokrát ji proměnil Patrik Bogner a dokonal obrat.

Holice i v oslabení boj alespoň o remízu nevzdala a dokázala si vypracovat velmi dobré šance. Nutno uznat, že při nás stálo velké štěstí, dvakrát jsme mohli děkovat břevnu. Enormní úsilí soupeře se nakonec s vyrovnáním nesetkalo. Nám naopak vyšla jedna z mála nadějných akcí ve druhé půli, po které skóroval Jan Landšperský.

Ohlasy

Róbert Kafka: Podali jsme slabý výkon. Dnešní utkání rozhodly chyby, my jsme je dokázali potrestat a proměnit své šance, soupeř nikoliv. Nominace k utkání byla hodně složitá, máme spoustu hráčů zraněných a nemocných.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies