FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dorost zatáhl oponu za podzimem, ale současně otevřel jaro

Poslední kolo podzimní části odehráli naši dorostenci v sobotu na umělé trávě v Jevišovicích. Osmnáctka v posledním kole jara remizovala s Moravským Krumlovem a šestnáctka rozstřílela svého soupeře 8:0. (ve fotogalerii je i společné foto)

 
 
 
Sobota 13.11. 2010
Starší dorost B - U 18
1. SC Znojmo "B - FC Moravský Krumlov 2:2 (2:2)
Branky: Kazdera 2
Ž.K. Ulrych
Sestava: Šturala - Peřinka, Šplíchal, Honz, Karásek - Ulrych, Vítek, Jakub, Le Minh (67. Sýkora) - Kazdera (61. Hověz), Benda

Utkání se odehrálo na umělé trávě v Jevišovicích, jelikož naše domácí hřiště "na Čafce" se předčasně zazimovalo a prochází rekonstrukcí hrací plochy. Naši hráči si na umělý povrch moc dlouho nezvykali, v 9. minutě odcentroval z pravé strany Benda a Kazdera z hranice malého vápna mířil přesně. V 17. minutě bylo srovnáno, míč se po standartní situaci snášel do rukavic našeho brankáře Šturaly, který míč nepokryl, Le Minh zase nepokryl hlavičkujícího Kolegara a bylo vyrovnáno. Ve 22. minutě se do šestnáctkdy dostal Le Minh, ale jeho střela z blízka i s přispěním brankáře Bognera mířila do břevna. Ve 31. minutě se podruhé v utkání trefil Kazdera, když míč v težké pozici napálil do sítě před lépe postaveným Ulrychem. Ve 39. minutě bylo opět srovnáno, Šturala neudržel míč po dlouhém autu a Kolegar vsítil svoji druhou branku. Pozici měl velmi jednoduchou. Ve 43. minutě se po hezké kombinaci dostal do vápna Ulrych, ale místo střely volil zbytečnou přihrávku.

Druhá půle už tolik vzrušení nepřinesla, takřka žádné. Znojemští se snažili výsledek utkání strhnout na svoji stranu, ale kombinace vázla a vážnější situace se nenarodila. Krumlovští neměli brankovou příležitost žádnou a na naší straně stojí možná za zmínku střela Bendy těsně vedle, běžela 69. minuta a střela z otočky v podání Vítka, která mířila nad, běžela 90. minuta.

Mladší dorost B - U 16
1. SC Znojmo "B" - FC Moravský Krumlov 8:0 (2:0)
Branky: Nehyba 2, Vala 2, Buriánek, Artim, Le Minh, Hájek z penalty
Ž.K. 0
Sestava: Hél - Golomb, Kunst, Kolegar (41. Binder), Buriánek - Šišlák (41. Nehyba), Novák (59. Hrazdílek), Vala - Artim (61. Le Minh), Zvěřina (41. Vrbka), Hájek

Utkání se už od začátku pro nás vyvíjelo velmi slušně, ve 4. minutě se rohový kop od Artima snesl na hlavu Buriánka, který otevřel skóre. Ve 21. minutě slibně vystřelil Vala po přihrávce Golomba a ve 28. minutě střílel z hranice velkého vápna Šišlák doprostřed. Ve 36. minutě se do velkého čtverce řítil Artim, který byl sražen nedovoleně a penaltu proměnil Hájek.

Druhá půle začala ve velkém tempu, nejprve se prosadil ve 44. minutě Nehyba krásnou střelou svoji slabší nohou. Ve 45. minutě se trefil z dálky Vala, když míč proskočil brankáři pod tělem. Ve 47. minutě se trefil hlavou "malý" Nehyba a velmi dobrou pětiminutovku dokončil Artim ve 49. minutě, když se prosadil střelou podél brankáře. V 58. minutě zvýšil Vala svojí druhou brankou na 7:0. V 65. minutě neproměnil ješte Binder pokutový kop po faulu na Vrbku a skóre uzavřel v minutě 72. Le Minh, po pěkné narážečce a střele pod padajícím brankářem.

"Utkání jsme chtěli zvládnout a potvrdit výhru co jsme vyválčili v Krumlově. Podařilo se, ale za stavu 1:0 jsme tam měli dlouhou pasáž, kdy jsme nechali soupeři až moc prostoru. S tím jsem velmi nespokojen. Druhá půle byla už jasnš v naši režii." řekl po utkání trenér Miroslav Paul.

Dorostenecký ročník narození 1995 zakončí podzim finálovým turnajem ve středu 17.11.2010 v Brně (ulice Janouškova), kdy se utká v semifinále s Dostou Bystrc. Poté buď ve finále či v souboji o třetí místo s jedním z dvojice Śvratka Brno či Rostex Vyškov.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies