FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Devatenáctka dostala pět branek od jihlavského béčka

Celé čtrnácté kolo se předehrávalo ve středu 27.10.2011. Naše devatenáctka ho nezvládla a prohrála vysoko 0:5, sedmnáctka svoji úlohu splnila a mladíky z Jihlavy porazila 3:1. Podrobnosti čtěte.

 
 
 
Středa 27.10. 2010
Starší dorost A - U 19
1. SC Znojmo - FC Vysočina Jihlava "B" 0:5 (0:2)
Ž.K. 0
Sestava: Doleček - Peřinka (78. Sobotka), Bula V., Honz, Karásek - Slušný - Benda, Jakub, Matůškovič (34. Vítek), Chaloupka - Šabaka (63. Hověz)

Celé kolo se odehrálo ve středu, den před státním svátkem. Domácí borci chtěli doma zabrat a dotáhnou se bodově na Třinec kam se o víkendu právě zajíždí. Opak byl pravdou.

V 19. minutě chyboval po standartní situaci brankář Doleček a Urbánek otevřel skóre, 0:1. Ve 27. minutě se k ráně z hranice vápna dostal sváteční střelec Slušný, ale brankář hostí byl na místě. Ve 38. minutě zahrávali jihlavští další standartní situaci a Mlčoch poslal hosty do vedení 2:0.

Ihned na úvod druhé půle jsme mohli snížit, ale Benda ve 47. minutě spálil tutovou šanci. V 61. minutě na to odpověděli hosté z Jihlavy brankou. Mika se před naši bránou musel snad až bát, jelikož kolem něho nikdo nebyl a zvýšil na rozdíl tří branek. V 65. minutě bylo jěště hůře. Po centru z levé strany se zase hlavou prosadil na zadní tyči Císař, 0:4. V 73. minutě si na standartní situaci naběhl Vítek, ale nezařídil čestnou branku, jelikož mířil vedle. V 81. minutě přidali borci z Vysočiny ještě jednu branku, když Brabec po centru uzavřel skóre na 0:5 z našeho pohledu.

Mladší dorost A - U 17
1.SC Znojmo – FC Vysočina Jihlava "B" 3:1 (2:1)
Branky: Hověz 2, Juhaňák Luděk
Ž.K. Juhaňák Luděk, Hověz
Sestava: Bula R. - Hlávka (20. Vejvalka), Uzel, Juhaňák Luděk, Pham (59. Nováček) - Čapoun, Řezáč, Le Minh (74. Vala), Pospíchal - Kráčman, Hověz

Zápas začal pro nás smolně. Ve 2. minutě za řeči Juhaňák dostal žlutou kartu. V 10. minutě se hosté ujali vedení po krásné křižné přihrávce z pravé poloviny hřiště na levého útočníka. Ten si míč zpracoval a prostřelil Bulu, 0:1. Hosté byli na koni a diktovali tempo hry. Ve 14. minutě vysunul krásnou přihrávkou za obranu Le Minh Hověza a ten si lobem vychutnal hosujícího brankaře, 1:1. Než se hosté stačili zpamatovat z obdržené branky už se do jejich vápna řitil Kráčman, který zkušeně obešel obránce a ten ho fauloval ve vápně. Penaltu proměnil v 15. minutě Juhaňák, 2:1. Na hosty padla deka. Bohužel se nám do poločasu nepodařil zvýšit náskok. Ikdyž bylo tomu blízko po křižné střele Kráčmana v 38.minutě ,ale střela šla vedle.

V druhém poločase šel v 42. minutě opět sám na bránu Hověz, ale z úhlu přestřelil. Vše si vynahradil v 60. minutě, když napálil míč z velkého vápna po naši standardní situaci a ten skočil v síti. Pro hostujícího brankaře smolná chvíle, protože mu dobře stínil Nováček, 3:1. V 64. minutě si na roh naběhl Kráčman, ale minul bránu. V 65. minutě zkoušel štěstí z dálky Nováček, také vedle. V 75. minutě odražený míč napálil Vala na bránu a těsně minul. V 80. minutě ještě dostal žlutou Hověz, ale to bylo z obou stran všechno.

"Dnes to byl opět zápas o vůli a týmové soudržnosti. Jsem rád, že po nevydařených zápasech se tento tým nevzdal a dál na sobě pracuje. Nesmíme se nechat uspokojit, protože nás čeká těžký zápas v Třinci již tuto neděli. " řekl po utkání trenér mužstva Jiří Kotlán.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies