FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ve středu hrál dorost předehrávku

Ve středeční předehrávce osmáctka po sympatickém výkonu prohrála a šestnáctka poprvé v sezóně klopýtla.

 
 
 
Středa 15.9. 2010
Starší dorost B - U 18
RSM Hodonín-Šardice "B" - 1. SC Znojmo "B" 2:1 (1:0)
Branka: Kazdera
Ž.K. 0
Sestava: Šturala- Sobotka, Vítek, Beneš, Kunst - Čapoun, Kocián, Nováček, Le Minh - Kazdera, Juhaňák Lukáš

Osmnáctka předehrávala na žádost domácích své utkání již ve středu a bohužel neúspěšně. V první půli se hrál vyrovnaný zápas, za zmínku stojí snad jen dalekonosná rána Kazdery, která skončila na břevně domácí branky.

Začátek druhé půle jsme prospali, za úvodních osm minut jsme dostali obě branky. Korigovaní výsledku obstaral v 76. minutě Kazdera a kdyby ještě Nováček využil svoji tutovku, mohli jsme si z hodonínské půdy odvést bodík za remízu.

"Dnes můžu klukům akorát vytknout těch oných osm minut druhé půle, jinak si myslím, že jsme nebyli horším soupeřem a bod by jsme si určitě zasloužili, ale takový je prostě fotbal." řekl po utkání trenér Bohumil Juřica.

Mladší dorost B - U 16
RSM Hodonín-Šardice "B" - 1. SC Znojmo "B" 1:1 (0:1)
Branka: Pospíchal
Ž.K 0
Sestava: Chmela - Binder (41. Nehyba), Kolegar, Buriánek, Ošmera - Šišlák (56. Vala), Hrazdílek, Vrbka - Novák, Pospíchal, Hájek (64. Le Minh)

První ztráta v sezóně přišla až v šestém kole, když jsme v Hodoníně brali "jen" bod za remízu. Utkání se pro nás vyvíjelo velmi solidně, když hned ve 3. minutě poslal Hájek nádhernou přihrávku přes obránce na Pospíchala a ten samostatný únik proměnil.

Vyrovnávací branka padla zhruba patnáct minut před koncem. Nutno říct, že dnešní remíza je zasloužená, jelikož oba soupeři předváděli pěkný fotbal.

"Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a dostali jsme se brzy do vedení. Poté se soupeř osmělil a vyrovnal hru. Musím sportovně přiznat, že se mi hra hodonínských líbila a remíza je asi spravedlivá. Můj osobní typ je, že Hodonín bude černý kůň soutěže." pronesl po utkání trenér Zdeněk Mička.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies