FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Úspěšná spolupráce PPO Futsalové ligy SVČ Znojmo a 1. SC ZNOJMO mládež

Úspěšná spolupráce PPO Futsalové ligy SVČ Znojmo a 1. SC ZNOJMO mládež Z n o j m o - S radostí a hrdostí oznamujeme, že propojení mezi 1.SC ZNOJMO - mládež a PPO Futsalovou ligou SVČ Znojmo funguje na plné obrátky. Tato spolupráce nejenže posiluje naši ligu a školní futsalové kroužky, ale také otevírá dveře novým možnostem pro talentované hráče a pomáhá jim přiblížit se k jejich fotbalovým snům.

 
 
 

Již od začátku spolupráce byl jasný cíl: podpořit rozvoj futsalu a fotbalu na lokální úrovni a zároveň dát šanci nadaným hráčům získat zkušenosti a trénink pod vedením profesionálních trenérů. Spojení s 1.SC umožňuje, aby liga nebyla pouze soutěží, ale i platformou pro rozvoj mladých fotbalových nadějí.

Jedním z hlavních aspektů této spolupráce je propojení s trenéry 1. SC. Ti mají příležitost účastnit se školních futsalových kroužků a pomáhat učitelům připravit studenty na jejich zápasy. Tímto způsobem se vytváří propojení mezi školními týmy a organizovaným klubovým fotbalem, což přináší výhody oběma stranám. Trenéři přinášejí své bohaté zkušenosti práce s fotbalovou mládeží, tím pomáhají mladým hráčům zdokonalovat své dovednosti a vytvářet silné vazby mezi školním a klubovým fotbalem.

Výsledkem této spolupráce je nejen vzájemná podpora, ale také příležitost pro hráče, kteří projeví výjimečný talent. Loňská sezóna toho byla důkazem, kdy se někteří z účastníků PPO Futsalové ligy úspěšně začlenili do řad 1. SC ZNOJMO - mládež. Tyto příběhy jsou inspirativní a svědčí o tom, že spolupráce mezi ligou a zavedeným mládežnickým klubem může skutečně posunout hráče k lepším výkonům a dosáhnout jejich fotbalových snů.

„Jsme nadšeni z dosavadních úspěchů a plni optimismu očekáváme další pokračování této spolupráce. Jsme přesvědčeni, že může přinést mnoho výhod nejen pro hráče, ale také pro školy a samotnou ligu. Jsme odhodlaní pokračovat v rozvíjení futsalu a fotbalu v našem regionu a těšíme se na další úspěšné sezóny, během kterých budeme moci vidět, jak se hráči, hráčky a klub rozvíjejí a rostou díky této úžasné symbióze.“ shodují se obě strany.

„Děkujeme 1.SC ZNOJMO - MLÁDEŽ za jejich podporu a těšíme se na společnou budoucnost, která bude prospěšná pro všechny zúčastněné strany,“ uvádí na závěr organizátoři PPO Futsalové ligy SVČ Znojmo. Nezbývá než dodat, ať žije futsal a fotbal!

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies