FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Souboj klubů z dvou největších měst kraje

Souboj klubů z dvou největších měst kraje Z N O J M O - V pátek 1.září, což budou ještě letos prázdniny, se od 17:00 na Městském stadionu v Horním parku představí tým, který nezná remízy a má 9 bodů. Proti němu nastoupí náš tým, který zatím umí jen nerozhodné výsledky a tudíž má o 5 bodů méně. Co se změní na bilancích obou týmů? My budeme věřit, že se soupěři po konci zápasu přiblížíme na rozdíl jediného bodu - totiž, že poznáme, jak sladká je výhra, která přináší tři body.

 
 
 

TJ Start Brno

ještě před 15 lety hrál nejnižší městskou třídu (9.ligu). Před osmi lety se vrátil do krajské 1.B třídy (7.liga) a pak každý rok postupoval o soutěž výše a zastavil se až v divizi. Tu po 4 letech vyhrál a stal se tak vedle Tatranu Bohunic třetím až čtvrtým aktuálně nejlepším brněnským klubem v Česku po druholigových celcích Zbrojovky a Líšně. Proti celku z města ína a okurek se mimo třech přátelských zápasů střetl jen jednou a to doma v poháru minulou sezonu, kdy vyhrál na penalty a postoupil. Start Brno svůj první zápas prohrál doma se Zlínskem 0:3, další tři pak ale vyhrál proti Bohunicím, v Hranicích a nad Blanskem. Přestože jako Znojmo dal i Start Brno 6 branek, nemá ani jednoho střelce, který by dal alespoň 2 branky.

1.SC Znojmo FK

je vládnoucím remízovým králem MSFL. Doposud jsme ve všech čtyřech zápasech hráli nerozhodně. Naposledy jsme si dokonce mohli odvézt výhru z Hlučína, ale i tam jsme nakonec jen remizovali. O první výhru se tak pokusíme proti týmu, v jehož dresu hraje několik našich bývalých hráčů. Jak si naše mužstvo složené pouze z cizinců poradí se zatím velmi úspěšným brněnským nováčkem? Nejlepším naším střelcem je Carlos De Almeida Parede Neto, který dal polovinu (tedy 3) branek týmu, je nejlepším cizincem v MSFL a dělí se o 4.místo v celkové tabulce střelců.

-
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies