FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Paráda, Vyškov poražen, mladší žáci slaví první výhry

Paráda, Vyškov poražen, mladší žáci slaví první výhry Z n o j m o - Poctivé výkony přinesly zasloužené ovoce, naši mladších žáci se dočkali v nejvyšší žákovské lize prvních vítězství. U12 sahala po výhře už v předchozích zápasech, tentokrát se to proti Vyškově konečně povedlo. U13 měla skvělý nástup a Vyškovské v první půli doslova přejela.

 
 
 

U13: 5.k. SpSM-JIH: 1. SC Znojmo - Vyškov 6:3 (6:1)

Branky: 16. a 36. Šeiner, 2. Jobánek, 26. Chromík, 37. Kaláb, 40. Buršík - Bednář, Kovařík, Čulík.

Sestava Znojma: M. Veselý, L. Svoboda - Šamaj, Večeřa, Maňura, Šeiner (c), J. Urban, Bíza, Velocha, Buršík, Jobánek, Chromík, Pešák, Bartoš, Sytar, Kaláb, Hrubý, Smutný.

Trenér Zdeněk Mička: Po třech těžkých utkáních jsme narazili na soupeře, se kterým jsme mohli ukázat i naše útočné kvality. Soupeře jsme hned od začátku překvapili svojí obrovskou chutí a pohybem. Výsledkem bylo šest vstřelených branek v prvním poločase. Do druhého poločasu jsme nastoupili opět výborně, ale zahodili dvě stoprocentní šance. Soupeři se podařilo vsítit dvě branky a hra se srovnala. Kluci ukázali, že když opravdu chtějí, tak umí.

U12: 5.k. SpSM-JIH: 1. SC Znojmo - Vyškov 7:0 (1:0)

Branky: 34., 69., 73. a 76. T. Vorbis, 54. Železnijak, 60. A. Minařík, 79. Dostál.

Sestava Znojma: M. Čížek - Havlík, Hradecký, Mandát, T. Vorbis, Dostál, Pošvanc, Demjanovič, F. Drozd, Elis, A. Minařík, Olšanský, Krejčí, M. Vorbis, Hlávka, Železnijak, Swoboda.

Trenér Libor Palička: Výsledek vypadá jednoznačně, ale hra hlavně v první půli nebyla vůbec dobrá. Soupeř byl důraznější, kvalitnější v kombinaci a hlavně nebezpečnější, ovšem své šance neproměnil. Druhý poločas jsme opět svůj výkon zlepšili a díky dvěma rychlým brankám zápas rozhodli. V závěru, kdy soupeři už došly síly, jsme přidali další góly a zápas dovedli do zaslouženého vítězství. Pochvala znovu jen za druhý poločas.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies