FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dvanáctka má po dramatickém zápase se Spartou Brno první bod

Dvanáctka má po dramatickém zápase se Spartou Brno první bod Z n o j m o - Již tři kola mají v nejvyšší ligové soutěži mladších žáků odehraný naše týmy. O utkáních s Jihlavou jsme již referovali, nyní je na řadě si shrnout duely ve Zlíně a doma se Spartou Brno. Právě se Spartou Brno získala U12 po předchozích dvou smolných zápasech první bod, U13 na body zatím čeká.

 
 
 

4.k. SpSM-JIH U13: Zlín - 1. SC Znojmo 4:0 (2:0)

Branka: 10. Novotný, 17. Žabčík, 47. Hora, 58. Herián.

Sestava Znojma: M. Veselý, Svoboda - Šamaj, Maňura, Šeiner (c), Smutný, J. Urban, Bíza, Buršík, Jobánek, Chromík, Bartoš, Sytar, J. Kaláb.

Trenér Zdeněk Mička: Další utkání s velmi kvalitním mužstvem. Zlín od začátku utkání ukazoval svoji fotbalovou kvalitu, dobře kombinoval, hrál v rychlosti a velkém tempu. Měřítko jsme s nimi snesli ale pouze v prvním poločase, kdy jsme měli ještě sílu. U protihráčů jsme byli blízko a dobře se posunovali. Bylo vidět i pár hezkých kombinací směrem dopředu. Branky jsme dostali po naší individuální chybě a druhou z rohového kopu, kdy jsme pomalu přebrali nabíhající protihráče před bránou. V druhém poločase jsme odešli, hlavně fyzicky. Soupeř nás zatlačil na naší polovině a byl ve všech aspektech lepším mužstvem. Výsledek je pro nás nakonec ještě velmi přijatelný.

3.k. SpSM-JIH U13: 1. SC Znojmo - Sparta Brno 2:10 (1:3)

Branka: 6. Večeřa, 71. Jobánek - 63., 75. a 78. Nádeníček, 26. a 48. Dvořáček, 38. a 61. Kudělka, 11. Mlčkovský, 54. Železný, 68. Kos.

Sestava Znojma: M. Veselý, L. Svoboda - Šamaj, Večeřa, Maňura, Šeiner (c), J. Urban, Bíza, Velocha, Buršík, Jobánek, Chomík, Bartoš, Sytar, Kaláb, K. Smutný.

Trenér Zdeněk Mička: Sparta Brno patří mezi nejlepší týmy ligy, což prokazovala již v minulé sezóně i v tomto utkání. Povedlo se nám sice dostat do brzkého vedení a snažili se soupeřem držet krok, Sparta ale dokázala výsledek do přestávky otočit. Dá se říct, že v první půli jsme předvedli své maximum. V druhém poločase už jsme ale silnému protivníkovi nedokázali konkurovat.

4.k. SpSM-JIH U12: Zlín - 1. SC Znojmo 4:1 (2:1)

Branky: 14. a 72. Musil, 26. a 75. Sebera - 46. Železnijak.

Sestava Znojma: M. Čížek (c) - Havlík, Hradecký, Mandát, T. Vorbis, Dostál, Pošvanc, Demjanovič, F. Drozd, Elis, A. Minařík, Olšanský, Krejčí, M. Vorbis, Hlávka, Železnijak.

Trenér František Fousek: Hráli jsme s kvalitním soupeřem za krásného počasí na umělé trávě! První poločas byl opět z naší strany bez nasazení a dopouštěli jsme se hrubých chyb, po kterých nás domácí vždy potrestali. Druhý poločas byl opakem prvního. Hned v úvodu jsme dali kontaktní branku, a pak přišly tři vyložené šance (2x tyč,1x břevno). Za to nás v závěru domácí ze dvou rohů potrestali. Poděkování klukům za bojovnost ve druhém poločase a tím za pohledné napínavé utkání.

3.k. SpSM-JIH U12: 1. SC Znojmo - Sparta Brno 4:1 (2:1)

Branky: 5. Demjanovič, 68. Olšanský - 23. Hrubý, 67. Šesták.

Sestava Znojma: M. Čížek (c) - Havlík, Hradecký, Mandát, T. Vorbis, Dostál, Pošvanc, Demjanovič, F. Drozd, Elis, A. Minařík, Olšanský, Krejčí, M. Vorbis, Hlávka, Železnijak, Swoboda.

Trenér Libor Palička : V dalším zápase s kvalitním soupeřem jsme opět vstoupili do utkání aktivně a dostali se do vedení. Ale branka byla to jediné, za co je možné v první půli mužstvo pochválit, soupeř byl aktivnější, lepší na míči a skoro nic nám nedovolil. Do druhé půle ale nastoupilo jiné mužstvo a konečně jsme začali hrát to, co chceme. Rychlé dostupování, odebírání míče na soupeřově polovině a hlavně rychlá a kvalitní práce s míčem. Škoda jen nevyužitých šanci, ale celkově spokojenost jak s výkonem (druhý poločas), tak s výsledkem, který byl vzhledem k vývoji zápasu zasloužený.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies