FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Sympatickým výkonům mladších žáků chyběly jen body

Sympatickým výkonům mladších žáků chyběly jen body T a s o v i c e - Uplakané počasí "vyhnalo" mladší žáky k prvním mistrovským utkáním na umělý trávník do Tasovic. Proti silnému soupeři z Jihlavy to byla premiéra s novými pravidly, především jinými rozměry hřiště, kdy se hraje od vápna k vápnu. Oba naše týmy, U12 i U13, měly dobré vstupy do zápasů, když se ujaly rychlého vedení. Soupeř ale v obou případech dokázal skóre otočit. Bodům byla blíže dvanáctka, která do poslední minuty sahala alespoň po bodu.

 
 
 

1.k. SpSM-JIH U13: 1. SC Znojmo - Vysočina Jihlava 1:5 (1:2)

Branka: 12. Buršík - 24. Gebauer, 33., 46 a 84. Ritter, 87. Zelený.
Rozhodčí: Laštůvka.

Sestava Znojma: M. Veselý - Šamaj, Večeřa, Maňura (c), Šeiner, J. Urban, Bíza, Velocha, Buršík, Jobánek, Chromík, Bartoš, Sytar, Kaláb, K. Smutný, L. Svoboda.

10:1 tolik jsme prohráli s Jihlavou před několika týdny v minulé sezóně. Nyní, již s novými pravidly a s jinými rozměry hřiště, byl zápas podstatně vyrovnanější. Favorit utkání z Vysočiny sice držel taktovku zápasu. Hned v úvodu jsme jej ale zaskočili gólem Buršíka. Jihlavským chvíli trvalo, než se s naším houževnatým výkonem na hraně maxima popasovali. Udržet vyrovnaný výsledek do přestávky, možná by to soupeře ještě více znervóznila, Jihlava však dokázala v prvním poločase skóre otočila a v druhém dějství už si výhru pohlídala.

Trenér Zdeněk Mička: Za bojovný přístup jsem kluky pochválil. Odmakali to všichni. Proti silnému soupeři jsme odehráli naše maximum. Bez tréninku většiny hráčů na víc nemáme. Vázla kombinace a držení míče.

1.k. SpSM-JIH U12: 1. SC Znojmo - Vysočina Jihlava 4:5 (2:4)

Branky: 2. a 52. Mandát, 28. A. Minařík, 69. Pošvanc - 18. a 40. Fuks, 35. a 65. Paseka, 16. Marushchak.
Rozhodčí: Laštůvka.

Sestava Znojma: Čížek - Havlík, Hradecký, Mandát, T. Vorbis, Dostál, Pošvanc, Demjanovič, F. Drozd, Elis, A. Minařík, Olšanský, Krejčí, M. Vorbis, Hlávka, Železnijak.

Úvod prvního mistrovského utkání v kategorii mladších žáků se našim hráčům povedl. už ve 2. minutě jsme se totiž zásluhou Mandáta hned z první akce dostali do vedení. Soupeři se však v 16. minutě zdařilo vyrovnat, převzal aktivitu a názorně ukazoval svoji kvalitu, která do přestávky vyústila ve vedení 4:2. Kluci se však nevzdali a ve druhém dějství zabojovali a jali se dotahovat. Góly Mandáta a Pošvance nás vždy přiblížily těsně na dostřel, srovnat se nám však nepovedlo.

Trenér Libor Palička (trenér Znojma): Začátek zápasu se nám povedl a z první akce jsme se dostali do vedení. Až do vyrovnání skóre soupeřem byl zápas vyrovnaný, ale po obdržené brance převzal soupeř aktivitu a ukazovala se jeho velká kvalita. Po celý zbytek zápasu jsme jenom dotahovali a škoda několika nevyužitých šanci v závěru zápasu, ale celkově je výsledek zasloužený, protože soupeř byl fotbalově lepší. Našim klukům pochvala za bojovnost, nasazení a drama až do konce krásného zápasu.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies