SK Hanácká Slavia KroměřížFC Zlínsko, spolekFK Třinec1.SC Znojmo FKSK UničovMFK Karviná BFC HlučínFK HodonínFK Frýdek-MístekFC Zlín BTJ Start BrnoFC Slovan Rosice1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FK BlanskoČeský SK Uherský Brod, spolekFC Zbrojovka Brno BFC StráníTJ Union Hlubina
 

Nehezká bezbranková remíza po nevalném fotbale

Nehezká bezbranková remíza po nevalném fotbale Z N O J M O - Kdo neviděl zápas, neuvěří, že se nepodařilo vyhrát nad posledním týmem tabulky. Kdo jej naopak viděl, musel být zklamán.

 
 
4.k. Fortuna MSFL, pátek 28.8.2020
1.SC Znojmo FK - FC Dolní Benešov  0:0  (0:0)

ŽK: 87.Štrombach, 89.Stefano – 72.Romaněnko
Rozhodčí: Havlín Marek - Rosický Jakub, Jahoda Jaroslav
Delegát: Fridrichovský Miroslav
1.SC Znojmo FK: Koukal – Zedníček, Malár, Krakovčík, Pacula, Stefano, Garčic (64.Goncalves), Moravec (C), Okleštěk (76.Longo), Štrombach, Bašič (56.Pohanka)
FC Dolní Benešov: Chvěja – Krejčí, Býma (46.Dolba, 79.Foitzik), Romaněnko (84.Večerek O.), Moravec (C), Pecuch, Gebauer, Labuda (90+1.Adamík), Skroch (89.Večerek D.), Karčmář, Kubík
Počet diváků: 250
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Po kanonádě v poháru v Tasovicích, kdy jsme vstřelili 5 branek (byť za 120 minut) se očekávalo, že poslednímu Dolnímu Benešovu dáme také alespoň jede gól a hlavně, že povinné tři body zůstanou doma. Jenže doma zůstal jen jeden bod a ten druhý si odvezl na Opavsko náš soupeř.

Žel tentokrát to nebyl zápas, na který by se vzpomínalo. Nějaké šance se v zápase objevily, ale bylo jich jak šafránu. Ani hosté neukázali žádné fotbalové umění a tak se 250 diváků dočkalo branek pouze v poločasové soutěži o dres a další suvenýry a dárky klubu. První velká zaznamenáníhodná šance byla na naší straně ve 26.minutě, kdy ale prudká pozemní přihrávka Michala Garčice zprava jen proletěla vápnem soupeře a nikdo z jeho spoluhráčů míči nezkřížil cestu do sítě.

Ani ve druhém poločase to nevypadalo, že by měli brankáři příliš mnoho práce a jak to bývá o všem se mohlo rozhodnout až v samém závěru utkání. Ale zůstalo jen u šancí. Svou největší v zápase (protože jinak se trefovali hodně mimo branku) měli hosté deset minut před koncem, kdy Skroch nastřelil tyčku, která nás zachránila od porážky. Naopak výhru na naší stranu mohl a měl překlopit pět minut před koncem jinak velmi agilní David Štrombach, který se krásně prokličkoval až k brankáři, mohl si i téměř vybrat, kam míč umístí do branky, domácí fanoušci se už už radovali z branky, ale střela šla nakonec až nepochopitelně vedle do vnější sítě... Nic dalšího kromě maximálního využití střídání hostů až v samém závěru už vidět nebylo.

Do tabulky si připisujeme pouze bod, máme po čtyřech kolech celkem 4 body a v dalším kole hostíme ve středu 2.9. od 17:30 jednoho z favoritů MSFL MFK Frýdek-Místek.

Ohlasy

Milan Volf, trenér 1.SC Znojmo FK: "Jsem zklamaný. Chtěli jsme vyhrát a potřebovali jsme vyhrát. Nebyl jsem spokojený s aktivitou dopředu. Jsme pořád bojácní. Vepředu chyběla agresivita. Takže defenzíva dobrá, ofenzíva špatná."

 
Zápasový servis

Preview

Reportáž

Video

  • Milan Volf hodnotí remízu s Dolním Benešovem | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies