FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Nedokázali jsme se prosadit přes výbornou defenzívu, mrzelo Volfa

Nedokázali jsme se prosadit přes výbornou defenzívu, mrzelo Volfa Z N O J M O - Milan Volf proti FC Velkému Meziříčí musel zkousnout porážku 0:1. Jeho svěřenci nedokázali najít recept na skvělou defenzívu soupeře, velký rozdíl byl podle Volfa také ve zkušenosti obou mužstev. Hlavní trenér v pozápasovém rozhovoru mluvil také o nervozitě svěřenců.

 
 
 
This text will be replaced

Pane trenére, první zápas výsledkově nevyšel. Jak duel hodnotíte?
Z výsledku jsem zklamán, jsem docela zklamán i z naší hry. Bylo vidět, že jsme oproti soupeři, který tam měl zkušené hráče, mladé mužstvo. Bylo vidět, že když potřeboval, tak zrychlili hru, zfaulovali. Byli jsme dost naivní. Oproti přípravným utkáním mi scházel větší důraz.

Přičítáte nějakou roli mládí mužstva tím, že to byl první domácí zápas? Přišlo přes šest set lidí…
Říkal jsem jim před zápasem a poločase, že jsou nervózní, a že se bojí. Jde jen o fotbal, tak prostě zkazím přihrávku, balón. Po brance, kterou jsme dostali, se mi aktivita líbila, ale bohužel jsme se nedokázali prosadit přes výbornou defenzívu.

Milan Volf po zápase hovořil o bývalém působení ve Velkém Meziříčí, těžkém utkání v Kroměříži a radách současných Znojmáků.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies