FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Reprezentační pondělí. Do Znojma přijede naděje Liverpoolu či Juventusu

Reprezentační pondělí. Do Znojma přijede naděje Liverpoolu či Juventusu Z N O J M O - Reprezentační duel ve Znojmě přichází. Výběry Česka a Rakouska do osmnácti let se v pondělí od sedmnácti hodin představí v Husových sadech, kde sehrají přípravný zápas. Ten by neměl minout ani Vítězslava Jaroše, který hájí mládežnické barvy Liverpoolu.

 
 
 

První ze dvou přípravných zápasů svěřenci Luboše Kozla sehráli v pátek, kdy zavítali do Říma. Ačkoliv se českým fotbalistům třikrát podařilo dostat do vedení, tak domácí tým Itálie pokaždé srovnal. Po devadesáti minutách tak celky remízovaly 3:3.

Jedním z úspěšných střelců byl také Jan Žambůrek, který od srpna hraje za anglický Brentford, jehož „A“ se aktuálně ocitá ve druhé nejvyšší tamní soutěži. Talentovaný střední záložník dříve patřil Slavii Praha, nyní patří k nejmladším hráčům rezervy Brentfordu.

Velkým příslibem do budoucnosti je také sedmnáctiletý brankář U-18 Liverpoolu Vítězslav Jaroš, ten do týmu města Beatles přestoupil loni po oslavě šestnáctých narozenin. Ve slavném týmu již zvládl zapůsobit, za více než rok odchytal jednadvacet soutěžních zápasů, včetně čtyř zápasů mládežnické Ligy mistrů (kategorie do devatenácti let).

Třetím krajánkem do party je záložník Nicolas Penner. Jedná se o hráče Juventusu Turín, jenž v mládežnických kategoriích nechybí od léta 2017. Rovněž Penner letos naskočil do Ligy mistrů U-19, když si na dvaadvacet minut zahrál proti Manchesteru United.

Na celou nominaci se můžete podívat zde.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies