FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kathon St. Hillaire si připsal další start za reprezentaci

Kathon St. Hillaire si připsal další start za reprezentaci Z N O J M O - Druhý reprezentační zápas má za sebou Kathon St.Hillaire. Mladý fotbalista hájící barvy Trinidadu a Tobaga se minulý čtvrtek zapojil do duelu se Spojenými arabskými emiráty, proti kterým naskočil do závěrečných minut.

 
 
 

Svůj debut za „A“ si St. Hillaire připsal 18. dubna 2018. Tehdy ve věku dvaceti let, pěti měsíců a třinácti dní hrál přípravný zápas s Panamou, s níž do zápasu zasáhl od 87. minuty. Ani on však nezabránil prohře 0:1.

Cenné zkušenosti náš hráč nabíral také začátkem září, kdy se jeho tým utkal se SAE. Výběr Trinidadu a Tobaga zvítězil 2:0, přičemž Kathon střídal na poslední dvě minuty základní hrací doby. Stejně jako při svém prvním duelu se do střelecké listiny nezapsal.

Kathon St. Hillaire svoji zemi reprezentoval již za U-20. V mládežnické kategorii odehrál tři zápasy (dva v základní sestavě) a vstřelil v nich dvě branky. Trinidad a Tobago své následující utkání sehraje 14. října na půdě Thajska.

V listopadu jednadvacetiletý fotbalista od začátku letošní sezóny působí v našem týmu, ve kterém v sedmi v soutěžních zápasech dal dva góly a na další dva přihrál.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies