FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Čekání je u konce! Na úvod jara atraktivní televizní bitva v Opavě

Čekání je u konce! Na úvod jara atraktivní televizní bitva v Opavě Z n o j m o - Očekávaný start jarní části Fortuna národní ligy pro modrobílé barvy je tu. V pondělí v 16 hodin vyběhneme před kamerami České televize na opavském stadionu proti atraktivnímu a ambicióznímu soupeři. Opava vyhlásila pro jaro boj o postup, k čemuž ji předurčuje aktuální třetí místo v tabulce. Naše ztráta je ze šestého místo osm bodů.

 
 
 

Opava dlouho touží po návratu mezi prvoligovou elitu, poprvé po dlouhých letech má nyní velkou možnost o postup zabojovat. Opavským patřila po podzimu třetí příčka pouhé dva body za ostravským Baníkem. Přes zimu se povedlo udržet kádr pohromadě a před trenérem Skuhravým a jeho svěřenci tak stojí jasný cíl. Nebude to ale pro Slezský rozhodné jednoduchá mise, o čemž jsme se minulou sezónu na vlastní kůži přesvědčili i my. Hned po prvních jarních kolech musí Opava dohánět své dva hlavní konkurenty na prvních dvou místech. Sigma i Baník totiž přesvědčivě vyhráli. I to může být svým způsobem pro našeho pondělního soupeře svazující.


17. k. FNL (ČT Sport)
Pondělí
6. března
16:00 hod.
On-line Twitter

SFC OPAVA

1.SC ZNOJMO FK

Městský stadion

Slezané nabírali v přípravě formu obdobně jako my. V posledních čtyřech utkání nepoznali hořkost porážky. V generálce na jaro remizovali se slovenskou Skalicou 1:1. Trenéra Skuhravého těšil především návrat klíčové postavy kádru obránce Zdeňka Pospěcha, který se však znovu zranil. Nicméně není to nic vážného, a byť velká osobnost ligy nestihne zápas se Znojmem, na očekávaný duel s Baníkem Ostrava by měl být připravený. Šíře kádru a případná zranění mohou být rozhodující, Opavu totiž čekají i boje v MOL cupu.

Podzimní vzájemný zápas je lehce zapamatovatelný, provázely jej totiž emoce. Ve 20. minutě jsme se po faulu brankáře Fendricha na Ledeckého mimo vápno dožadovali červené karty. Opavský gólman však dostal pouze žlutý kartonek. Následně jsme trefili břevno a vzápětí inkasovali, což byly podstatné momenty pro celé utkání. Soupeř přidal ještě dvě branky a odvezl si ze Znojma výhru 3:0.

Trenéři před zápasem

ROMAN SKUHRAVÝ (OPAVA): Na jaro jsme dobře připraveni. Chceme předvádět fotbal takový, za který se po devadesáti minutách můžeme podívat do očí sobě i fanouškům. Reálně máme na to, abychom hráli o postup. (zdroj: sfc)

RADIM KUČERA (ZNOJMO): Možná by bylo horší, kdybychom měli deset bodů a jeli v této pozici do Opavy. Takhle máme 25 bodů a můžeme se s Opavou poměřit. Soupeř má momentálně o šest bodů více. Budeme se snažit mu dobře konkurovat. Věřím, že na začátek jsme výborně nachystaní, mužstvo se na něj těší a jdeme do toho s tím, že chceme vyhrát.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies