FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Starší dorostenci zvítězili na půdě HFK. Výhru věnovali Tomáši Procházkovi

Starší dorostenci zvítězili na půdě HFK. Výhru věnovali Tomáši Procházkovi Z n o j m o - Náš starší dorost jel k utkání na půdu HFK Olomouc v emočně nesnadné době. Tým se však na utkání výborně zkoncentroval a výhru 2:1 symbolicky věnoval zesnulému kamarádovi a ještě nedávno spoluhráči Tomáši Procházkovi. Svěřenci Luďka Zlámala neprohráli již šest zápasů v řadě, z toho čtyři poslední duely skončily výhrou. V tabulce jsme se posunuli na páté místo.

 
 
9. (Staškova), neděle 2.10.2016
1. HFK Olomouc - 1.SC Znojmo FK  1:2  (0:0)
Branky: 89. Foukal - 54. V.Švarc, 55. Novák
ŽK: bez žlutých karet
Rozhodčí: Dorušák - Gábor, Kopečný
1. HFK Olomouc: Kvapil - Kudýn, Přenosil, Janů, Kročil - Stoklasa, Rada (65. Hrdlička), Skácel (63. Skácel), Ďurina (88. Kotek) - Foukal, Vinter (15. Novák, 63. Henkl)
1.SC Znojmo FK: Šnepfenberg - Garčic, Šmíd, Pacula, Koch - Rapouch, Illek - Švejkar (85. Novotný), Moravec, Švarc (73. Švejda) - Novák

Komentář k zápasu

Po událostech z minulého týdne nebylo pro naše hráče snadné se na utkání v Holici zkoncentrovat, kluci to však zvládli na jedničku. Už od úvodní minuty jsme byli aktivnějším týmem. Převahu z první půle jsme však korunovali až v dějství druhém. A byly to bleskové údery, které se vtěsnaly do pouhé minuty. Nejprve udeřil z dorážky Vojtěch Švarc a chvíli po něm se prosadil také náš vytáhlý útočník Radoslav Novák.

Pro znojemské barvy to byl rozhodující náskok. Soupeři již stačil v 89. minutě pouze snížit na konečných 1:2. Další utkání sehraje náš starší dorost tento pátek od 12:30 na stadionu ČAFKA. Bude usilovat o pátou výhru v řadě a natáhnutí série neporazitelnosti na sedm utkání.

Ohlasy

Luděk Zlámal (Znojmo): Ve složitém týdnu se mužstvo maximálně zkoncentrovalo na toto utkání a v Holici odehrálo velice dobrý part.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies