FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Nechytili jsme začátek druhé půle, s bodem ale můžeme být spokojení, říká kapitán Tomáš Cihlář

Nechytili jsme začátek druhé půle, s bodem ale můžeme být spokojení, říká kapitán Tomáš Cihlář Z n o j m o - Utkání na Táborsku bylo po dlouhém zranění jeho třetím v základní sestavě. Obránce Tomáš Cihlář se už opět prohání po levé straně hřiště s kapitánskou páskou tak, jak jsme zvyklý a postupně se dostává do herní pohody. Na jihu Čech jej čekala pořádná porce práce, jelikož domácí oběma našim stranám a krajním obráncům nenechali vydechnout. Ze Soukeníku jsme si nakonec odvezli bod a Cihla jej stejně jako trenér Kučera kvitoval.

 
 
 

Jsi spokojený s bodem vzhledem k vývoji utkání?
Vzhledem k vývoji asi ano, protože Táborsko prokázalo, že je to kvalitní tým. Druhou půlku na nás vlétlo, z čehož pramenilo vyrovnání. Pak se to přelévalo z jedné strany na druhou. S bodem můžeme být spokojení.

Čím to bylo, že nás Táborsko na začátku druhé půle tolik zatlačilo. Bylo to v tom, že hrálo opravdu tak dobře?
V kabině jsme si říkali, že na nás soupeř vlétne, čekali jsme to. Ale i přesto jsme začátek druhé půle nezachytili, nepodrželi jsme balón, nemohli jsme kombinovat, z čehož pramenila převaha Táborska. Domácí dobře drželi balón, z pravé i z levé strany létalo do našeho vápna hodně centrů. Pak přišlo vyrovnání, až po něm jsme se zase chytli.

Pak mohlo přiklonit výhru na svoji stranu Táborsko i my...
Jak jsem zmiňoval, potom to bylo nahoru dolů. Každý z týmů mohl rozhodnout, bod asi spravedlivý.

Celkově jsme na Táborsku odehráli šest utkání a doposud jsme zde nezvítězili. Čím myslíš, že to je, že to právě zde ještě nevyšlo na výhru? Nebo je to zkrátka jen náhoda?
Nevím, čím to je. Vím, že se řešila statistika, kdy jsme na Soukeník doposud nevyhráli. Táborsko je kvalitní tým, i pro ostatní týmy je těžké zde uspět. V domácím prostředí jsou silní. Můžeme být rádi za bod.

Ty jsi byl dlouho zraněný, což fanoušci jistě ví, tohle byl tvůj třetí zápas v základu po zranění. Jak se cítíš na hřišti?
Proti Táborsku jsem se třeba cítil výborně. I fyzicky a s dechem v pohodě. Ale je to spíš o tom hrát a hrát, vyhrát se. Po dlouhé pauze je to vždy těžké.

Tvým "parťákem" na levém křídle je Honza Javůrek. Jak si spokojený se spoluprací?
Nemám s tím problém. Javor maká, jezdí nahoru, dolů. Čím víc zápasů spolu odehrajeme, tím to bude samozřejmě bude lepší.

Vrátím se ještě k bodu s Táborska. Zmínil si, že s bodem jsi spokojenost. Jeho cennost ale vzroste pokud jej dokážeme potvrdit nedělení domácí výhrou nad Třincem?
Potvrdit se to musí, to je jasné. Doma hlavně musíme vyhrávat všechny zápasy. Hrajeme na domácí půdě, takže se nebere nic jiného než výhra.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies