FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Na půdě Táborska jsme doposud nikdy nevyhráli. Podaří se nám to v sobotu zlomit?

Na půdě Táborska jsme doposud nikdy nevyhráli. Podaří se nám to v sobotu zlomit? Z n o j m o - V sobotu zajíždíme v rámci 8. kola Fotbalové národní ligy na půdu Táborska a pokusíme se navázat na sérii tří vítězných utkání v řadě. Budeme také bojovat proti statistice, na Soukeníku se nám totiž ještě nikdy nepovedlo zvítězit. Z pěti utkání jsme si odvezli z jihu Čech pouhé dva body. V sobotní odpoledne tak bude možnost tuto statistiku poupravit. Utkání startuje v 16:00.

 
 
 

Táborsko patří mezi přední týmy Fotbalové národní ligy a dokazují to samozřejmě výsledky. V minulých třech sezónách se Jihočeši nikdy neumístili hůře než na šestém místě tabulky, což samozřejmě svědčí o velké kvalitě. V aktuálním ročníku druhé ligy mají zatím svěřenci trenéra Frňky vyrovnanou bilanci - dvě výhry, dvě remízy a dvě prohry. Momentálně jsou na devátém místě tabulky s osmi body, ovšem mají utkání k dobru.


8. k. FNL
Sobota
22. září
16:00 hod.
On-line Twitter

FC MAS TÁBORSKO

1.SC ZNOJMO FK

STADION SOUKENÍK, SEZIMOVO ÚSTÍ

Doma doposud Táborsko neprohrálo a získalo zde drtivou většinu dosavadních bodů - sedm. V minulém ligovém utkání zajíždělo na půdu Sokolova, kde prohrálo 1:2. Poslední měření ale svedli Jihočeši v úterý v rámci domácího poháru se Sigmou Olomouc. A na Hané se jim dařilo, favorita utkání porazili 2:1 a postoupili do osmifinále. Trenér Frňka navíc v tomto utkání některé stabilní hráče základní sestavy nechal odpočívat.

Táborsko se může spolehnout na své tradiční opory, kterými jsou například Javorek, Ciku, Džafič, Presl, Ciferský či gólman Michal Toma. Útok před sezónou posílil z Opavy Tomáš Mrázek. O jednu stabilní část kádru však náš sobotní soupeř nedávno přišel. Ofenzivní záložník Ibrahima Traore zamířil na začátku října do prvoligového Zlína.

Co se týče utkání v Sezimově Ústí, není znojemská bilance zrovna příjemná. Na Soukeníku jsme doposud nikdy nezvítězili, z pěti utkání skončily tři duely naší prohrou a dva remízou. Tuto bilanci bychom samozřejmě rádi výrazně povylepšili. V minulé sezóně jsme doma nad Táborskem zvítězili 4:2. Venku podlehli soupeři 1:2.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies