FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Mezlík je připravený do hry, hlásí před Táborskem trenér Kučera

Mezlík je připravený do hry, hlásí před Táborskem trenér Kučera Z n o j m o - Po nabitém, a je třeba říct, že i úspěšném programu, si naši hráči dopřáli zápasového "oddechu". V sobotu je pak čeká utkání na jihu Čech, kde se utkáme s Táborskem. K duelu s devátým celkem tabulky FNL bude připravený po delším zranění i zkušený stoper Radek Mezlík, tento fakt potvrdil v našem předzápasovém rozhovoru trenér Radim Kučera.

 
 
 

Hned na úvod se zeptám na to, co jistě zajímá spoustu fanoušků. Radek Mezlík už začal s tréninkem, jaká je nyní jeho situace?
Bude připravený do hry. Na Mezlovi je vidět, že po dvou měsících, které kvůli zranění promarodil, má velkou chuť do fotbalu. Není na něm ani vidět tréninkový výpadek. Zkušenosti má natolik velké, že to vypadá, jako kdyby s námi trénoval pořád a nebyl ani zraněný. Samozřejmě víme, že zápasové manko nejde ošidit, počítám s ním ale do kádru. Do základu v utkání s Táborskem? Uvažuji o tom.


8. k. FNL
Sobota
22. září
16:00 hod.
On-line Twitter

FC MAS TÁBORSKO

1.SC ZNOJMO FK

STADION SOUKENÍK, SEZIMOVO ÚSTÍ

Táborsko v úterý zvítězilo v domácím poháru na Sigmě Olomouc. Co to pro nás směrem k sobotnímu zápasu znamená. Výhoda? Nevýhoda?
Pro Táborsko výhoda v tom, že jej to může psychicky zvednout. Navíc v utkání udělali šest změn oproti ligovým utkáním. Nakopne je to, určité hráče pošetřili. Výsledek z Olomouce budí respekt. Na jih Čech pojedeme s tím, že víme, čeho je soupeř schopný. Vyhrát v Olomouci není jednoduché. V tabulce má Táborsko osm bodů a potřebuje zvítězit. Jak jsem zmiňoval výsledek z poháru, budí respekt, ale my bychom samozřejmě chtěli odehrát daleko lepší utkání, než jsme odehráli na jaře (Táborsko zvítězilo 2:1 pozn. red.). V tu dobu jsme hráli o postup a prohráli jsme.

Máme za sebou tři vítězná utkání. Minulé dva zápasy ale nebyly z hlediska projevu úplně optimální. Čítám, že pokud budeme chtít na jihu Čech bodovat, budeme se muset zlepšit?
Zápasy předtím jsem byl s herním projevem celkem spokojený a byli jsme bez bodu. Teď jsem byl trochu nespokojený, ale máme body. Co je z toho lepší si vybrat? Já si vyberu tu druhou variantu, kdy jsem sice nehráli tak dobře, ovšem bylo to za plný počet bodů. Navíc věřím v to, že se nám podaří spojit obě věci, že předvedeme lepší výkon a body budeme mít i nyní.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies