FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U17 v první přípravě porazila v přestřelce starší dorost Třebíče

U17 v první přípravě porazila v přestřelce starší dorost Třebíče Z n o j m o - Úspěšný víkend napříč kategoriemi potvrdil i náš mladší dorost. V prvním přípravném utkání porazila sedmnáctka kombinovanou sestavu staršího dorostou HFK Třebíč. Byla to na umělé trávě v Třebíčí pořádná přestřelka, už to vypadalo, že soupeř uštědříme vysokou prohru, nakonec z toho ale ještě bylo drama.

 
 
 

HFK TŘEBÍČ (STARŠÍ DOROST) - 1.SC ZNOJMO U17 5:6 (1:2)

Branky Znojma: 4x T. Procházka, V. Švarc, Sivera

Sedmnáctka nastoupila k prvnímu přípravnému utkání proti kombinovanému týmu staršího dorostu HFK Třebíč. Nakonec jsme po velké přestřelce brali výhru 6:5, přičemž jsme málem prohospodařili velký náskok. Trenéra Jiřího Kotlána stále trápí početná marodka. K utkání nemohl nastoupit Filip Škárka, který si poškodil vazy v kotníku. (14 dní mimo hru) a také nové posily Matouš Illek a Jan a Martin Wald. Ve znojemském dresu už naopak neuvidíme Marcela Nováka a ani Petra Valentu, který se vrátil do mateřského klubu - Oleksovic.

Trenér Znojma Jiří Kotlán: Jelikož je tým teprve ve fázi tvoření a hráči se ještě tolik neznají, odpovídal tomu i zápas na umělce proti Třebíči. Divákovi by se určitě výsledek a hra v určitých fázích líbila, nám trenérům už z hlediska defenzivy zdaleka tolik ne, jak napovídá výsledek. V zápase jsme inkasovali jako první, ale ještě do půle jsme dokázali skóre otočit. Ve druhém dějství se nám zpočátku dařilo skvěle a dostali se do vedení 6:2. Pak jsme však polevili v koncentraci a domácím se povedlo snížit na rozdíl jedné branky. Kdyby sudí utkání neukončil, mohli bychom se dočkat i rekordního výsledku.

INFO O KÁDRU

PŘIŠLI: Jan Wald, Martin, Wald, Vojtěch Hambálek (Únanov), Tomáš Procházka (hostování Horní Kounice), Kamil Bohdálek (Pavlice), Matouš Illek (Únanov)

ODEŠLI: Marcel Novák, Petr Valenta

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies