FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Tradice Mikulášské a vánoční besídky s 1.SC pokračovala i tento rok

Tradice Mikulášské a vánoční besídky s 1.SC pokračovala i tento rok Z n o j m o - Psal se čtvrtek 10. Prosince a hráči 1.SC Znojmo i tento rok navázali na krásnou tradici návštěv Mikulášské a vánoční besídky pro děti z internátu na Veselé ulici, ale také pro děti z Dětského domova Znojmo. Fotbalisté zhlédli společně s dětmi bohatý program. Vděčné publikum bavil kouzelník Merlin nebo taneční skupina Mighty Shake. A tak se také tancovalo a zpívalo, na řadu v adventní čas přišly pochopitelně i vánoční koledy. Besídkou provázel Milan "Kejklíř" Jonáš za hudebního doprovodu DJ Izzy Coopera.

 
 
 

Besídku navštívili a do programu si i aktivně zapojili kapitán Tomáš Cihlář, Daniel Odehnal, Jiří Doleček a také kustod týmu Libor Palička. Všichni zmínění ukázali nejen taneční, ale i pěvecký talent. Zkrátka vládla pohoda a dobrá nálada. 1.SC nepřišlo ani tentokrát s prázdnou, pro děti jsme připravili občerstvení a také řadu dárků a sladkostí.

Na darech se podíleli hráči A-týmu 1.SC Znojmo FK, trenéři 1.SC Znojmo mládež, Aventin, autodoprava Tunka, JIKA Znojmo, Erste Leasing. Na organizaci za 1.SC se podíleli Vlastimil Vošmera, Marcel Poláček a žákyně 9. ročníku ZŠ Mládeže Znojmo.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies