FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Luděk Zlámal hodnotí podzim staršího dorostu

Trenér Luděk Zlámal hodnotí podzim staršího dorostu Z n o j m o - Naše kategorie U19 je po podzimu v tabulce Moravskoslezské dorostenecké lize na šestém místě a zvláště v domácím prostředí se jí dařilo velice dobře, když ze šesti utkání neprohrála ani jednou. První polovinu sezóny hodnotil nejpovolanější z nejpovolanějších - trenér Luděk Zlámal.

 
 
 

Jak hodnotíte z vašeho pohledu podzimní část v Moravskoslezské dorostenecké lize?
Podzimní část proběhla po sportovní stránce v dobrém rozpoložení, pouze dvě utkání (Hlučín, Šumperk) se nepovedla. To první z důvodu kvalitního výkonu Hlučína a to druhé z důvodu zdravotního stavu a zranění brankáře. Ostatní duely tyto dva výpadky bohatě kompenzovaly. Stínem jsou většinou zranění a ani nám se nevyhnula, dlouhodobé potkalo Dobrovolného (po operaci předního křížového vazu) a Kulíška (zlomený kotník), krátkodobé pak současně oba brankáře Šurkalu a Kubejku, zde je plnohodnotně nahradil Koukal s U17.

STATISTIKY
Nejlepší střelci Švejkar 6, J. Kříž 4
Nejlepší asistenti Švejkar 4, Fukal 3

Kdybyste měl jmenovat nějaké pozitivum, které by to bylo?
Za prvé je to účast hráčů ročníku 97 (Hříbek, Landšperský, Dúcký, Pelán, Fukal) v juniorské lize s dobrými výkony a za druhé zvládnutý přechod hráčů ročníku 98 z mladšího dorostu do staršího i s kvalitními výkony (Švejkar, Garčic, Procházka). Dále také zvládnutá změna rozestavení ze 4-4-2 na 4-3-3 a částečně zajistit šatnu pro nejstarší dorost. Vydařilo se také letní soustředění.

Kde jsou naopak ještě rezervy, na čem zapracovat?
Udržet stabilitu výkonů jednotlivců a u některých zvýšit výkonnost (Švejda, Fessl, Dúcký). a také zlepšit úvody do utkání, s tím jsme měli v některých zápasech na podzim potíže. Vzhledem k zraněním jsme měli úzký kádr, v tomto směru se nepovedlo rozšířit kádr.

Kdo byl oporou týmu?
Jmenoval bych trio Štěpán Pelán, Zdeněk Hříbek a Jaroslav Fukal. Také nesmím zapomenout na nejproduktivnějšího hráče týmu Jiřího Švejkara. Stabilní výkony podávali Landšperský, Garčic, Kříž a Procházka.

Podzim 2015/16
Umístění Zápasy VýhryRemízyProhryBodySkóre
6. místo1254319 21:17
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies