FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U12 zlatá na turnaji v Rakousku! Se ctí reprezentovala i v Jedovnicích

U12 zlatá na turnaji v Rakousku! Se ctí reprezentovala i v Jedovnicích Z n o j m o - Šestý prosinec byl pro naše mladší žáky pořádně nabitý. Čekali je totiž hned dva turnaje. Jedna skupina zajížděla na přátelský turnaj do Jedovnic, ta druhá pak absolvovala litý boj na turnaji v rakouském Eggenburgu. Tam se svěřencům trenéra Miroslava Paula povedlo vybojovat po dramatickém finálovém penaltovém rozstřelu zlaté medaile! Úspěch a první místo také dokládá fakt, že naši mladíci prošli turnaj bez jediné prohry.

 
 
 

TURNAJ V EGGENBURGU

V turnaji startovalo sedm rakouských mužstev a náš tým. Hrálo se ve dvou skupinách po čtyřech, poté následovalo semifinále a finále. Hracím časem bylo 1x12 minut, systémem 5+1 a jak je již v rakouských zemích zvykem s pomocí mantinelů po stranách hřiště i za brankou.

Účastníci turnaje: SK Eggenbrug, SV Haitzendorf, Nussdorfer AC 1907, USV St. Bernhard, FC A11Rapid Oberlaa, SV Rehberg/Krems, SV Horn a 1.SC Znojmo

1.SC Znojmo reprezentovali

Brankář: Jakubec Vojtěch Hráči: Košíček Jakub, Kselík Petr, Mičič Alex, Železný Petr, Štola Radim, Peterka Michal, Štancl Petr, Šívr Vojtěch, Šuba Pavel, Mlčoch Matěj, Navrátil Mikuláš

Výsledky Znojma na turnaji:

SKUPINA

Nussdorfer AC 1907 – 1. SC Znojmo 0:1
Branka:
Štancl

SV Haitzendorf – 1. SC Znojmo 2:4
Branky:
Štancl 2, Košíček, Navrátil M.

SK Eggenburg – 1. SC Znojmo 2:5
Branky:
Štancl 3, Železný, Peterka

SEMIFINÁLE

SV Horn – 1. SC Znojmo 0:7
Branky:
Štancl 2, Štola 2, Košíček, Kselík, Navrátil M.

FINÁLE

Nussdorfer AC 1907 – 1. SC Znojmo 2:2, 7:8 na penalty
Branky:
Štancl, Peterka

Penalty proměnili: Jakubec, Košíček, Kselík, Mičič, Železný, Štola, Štancl, Mlčoch

Hodnocení trenéra Miroslava Paula: Tento turnaj byl opakem dopoledního setkání v Jedovnici. Na moje gusto se rakouští trenéři ženou hodně za výsledkem na úkor učení dětí hrát fotbal. Žádné mužstvo na turnaji nepředvedlo pohlednou hru. Naše hra se postupem v turnaji zlepšovala a snesla alespoň trochu měřítko kombinace. Kombinovat zde v hale bylo velmi těžké, ale hráči se o to alespoň pokoušeli. Zahodili jsme opět spoustu šancí. Ve finále jsem s výkonem ani s hrou spokojený nebyl, měli jsme utkání vyhrát v normální hrací době. Penalty jsou již loterie, v této loterii jsme byli šťastnější. Bylo však velmi zajímavé sledovat hráče jak pracují s tlakem při penaltovém rozstřelu, kdy na nich leží tíha zodpovědnosti. Jsem za tuto zkušenost nesmírně rád.

TURNAJ V JEDOVNICÍCH

Turnaj v Jedovnicích se nesl ve velmi přátelské a pohodové atmosféře, za což je potřeba pořadatelům poděkovat. V turnaji startovalo pět velmi silných mužstev, hrálo se systémem každý s každým, 1x20minut, 4+1. Výsledky se neevidovaly, jednalo se o ukázku rodičům a všem fanouškům, že se jedná stále o učení. Dokonce nebyl přítomen ani rozhodčí, rozhodčím si byli hráči sami. Šlo o vedení k fair play a odpovědnosti za svoje chování na hřišti. Ani s tímto nebyl sebemenší problém a chlapci se po celý turnaj přiznávali a ctili zásady fair play. Po skončení turnaje byli všichni odměněni pamětní medailí a sladkostí.

Účastníci turnaje: FC Zbrojovka Brno, 1. SC Znojmo, FC Svratka Brno, ČAFC Židenice 2011, SK Sigma Olomouc

1.SC Znojmo reprezentovali (v závorce góly)

Brankář: Vaněk Dominik Hráči: Cakl Ondřej, Kozyuk Daniel, Valášek Matyáš (1), Navrátil Tomáš (1), Surovec Lukáš, Žák Ivo (1), Bartoněk Adam, Šereda David, Ryška Adam (1)

Hodnocení trenéra Miroslava Paula: Turnaj se mi velmi líbil. Byl organizován ve velmi přátelské atmosféře. Velkým plusem byla hra bez rozhodčích, všichni startující hráči zvládli tuto skutečnost na jedničku. Výsledky jsou druhořadé, pro mě bylo důležité zjištění, že jsme sehráli vyrovnané a někdy i více jak vyrovnané zápasy se všemi mužstvy na turnaji. Chlapci makali všichni do jednoho. Vyhořeli jsme opět na proměňování šancí, do kterých jsme se dostávali. Čtyři branky za čtyři zápasy jsou skutečně málo.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies