FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Áčko zakončilo letošní rok, hráči se znovu sejdou 11. ledna

Áčko zakončilo letošní rok, hráči se znovu sejdou 11. ledna Z n o j m o - Posledním tréninkem a posledním společným fotbálkem skončil pro náš A-tým soutěžní rok 2015 a také velice úspěšný podzim. Nyní na všechny čeká zasloužená dovolená a věříme, že i pohodové svátky. Společná zimní příprava na jarní část Fotbalové národní ligy odstartuje 11. ledna, kdy se hráči budou hlásit na Městském stadionu v Horním parku.

 
 
 

Zimní přestávka bude pro týmy Fotbalové národní ligy poměrně dlouhá. Náš tým odstartuje jaro prvním mistrákem 3. března doma proti Ústí nad Labem. Prvoligovým celkům naopak začíná soutěž již v únoru.

Společná zimní příprava startuje našim hráčům 11. ledna. Nicméně do této doby má každý svůj individuální plán, který dostal od trenéra Radima Kučery, a který bude plnit. Pak již nastane tradiční drill zimní přípravy. První přípravné utkání je na programu 13. ledna v rámci Tipsport ligy se Sigmou Olomouc. Kompletní zápasový program v zimní přípravě přineseme v následujících dnech.

START ZIMNÍ PŘÍPRAVY - PONDĚLÍ 11. LEDNA 2016

Na závěr je také třeba doplnit jak dopadlo dvoutýdenní zápolení týmů Radima Kučery a Romana Vojvodíka. Nakonec vyhrál v poměru 7:4 prvně jmenovaný tým. Kučerův výběr kraloval ve fotbálku a také v hokeji, Vojvodíkův výběr hrál zase prim ve florbalu a bowlingu. Na celkovou výhru to ale nestačilo.

Ideální prosincové foto, no ne?! :) I druhé hokejové zápolení vyhrál tým Radima Kučery, to však nikterak nebránilo společnému fair-play fotu :)

Zveřejnil(a) 1.SC Znojmo FK dne 1. prosinec 2015
TÝM RADIM KUČERA VS. TÝM ROMAN VOJVODÍK
FOTBAL 5:1
HOKEJ 2:0
FLORBAL 0:2
BOWLING 0:1
CELKEM 7:4
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies
×
Odehrané v 15:00 |
1.SC Znojmo FK
FK Blansko